Ασπρόπυργος: Ευχαριστήριο σε Αστέρα Βλαχιώτη

Μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης ο Ασπρόπυργος ευχαρίστησε τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη η ομάδα μας ηττήθηκε με τελικό αποτέλεσμα 1-0.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Βαζάκας): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Βερνάρδος (65′ Παπούλης), Σκεντεράϊ (87′ Καρβούνης), Καλλέργης, Μάρτσεβ (87′ Μπρακαμόντε), Παλιάτσος (56′ Πατσαρούχας).
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Βαζέχα): Νίκας, Αργυρόπουλος, Τζόσεφ Να, Πατσατζόγλου, Τριποτσέρης, Μουκίδης (70′ Γεωργακόπουλος), Ζαχαρός, Καλομοίρης (58′ Κατίδης), Βασιλείου, Τζανουλίνος, Μαρούδας.
Παρά τις σημαντικές απουσίες (θυμίζουμε η αποστολή ταξίδεψε χωρίς τους Λάμπογλου, Ζαχαράκη, Κρίσταν, Κυριαζή οι οποίοι θα ενσωματωθούν οριστικά στο ρόστερ από αύριο και 2 τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής Τραορέ και Βασιλείου) η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καθώς οι παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά απέδειξαν με την εμφάνιση τους πως ΟΛΟ το ρόστερ που έχει τεθεί στη διάθεσή του Κριστόφ Βαζέχα είναι ιδιαιτέρως αξιόμαχο, γεγονός που δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία για το μέλλον και να αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για την ήττα που υπέστη η ομάδα μας.
Το ΔΣ οφείλει να ευχαριστήσει τον Αστέρα Βλαχιώτη για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου.
Από αύριο ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα και την παράλληλη ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Να ενημερώσουμε ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τη Μαρκό για την απόκτηση του Χ. Σάμιου γνωστού από τη θητεία του στον Ιωνικό και απομένουν μόνο κάποιες διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Τέλος να ενημερώσουμε πως ο Η ΠΑΕ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Βασιλείου από την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους 4 ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε) λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.