Δηλώσεις Βέλιτς μετά τη νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη

Αξιοι συγχαρητηρίων είναι οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής σύμφωνα με τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας εκθείασε την αγωνιστικότητά τους στα δύο πρώτα παιχνίδια, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, που δεν του επέτρεψαν να χρησιμοποιήσει παραπάνω από 13 παίκτες συνολικά με Ρόδο και Αστέρα Βλαχιώτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά από την πρώτη νίκη της ομάδας έχουν ως εξής: «Οταν επιστρέψουν θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα, που αυτή τη φορά ήταν νίκη.

Σε αυτή την κατηγορία και έτσι όπως είναι η φετινή χρονιά κάθε βαθμός μετρά πάρα πολύ. Οσο υπήρχαν σχετικά καλές καιρικές συνθήκες, χωρίς αέρα στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν ανώτεροι, είχαμε κατοχή, είχαμε δημιουργήσει ευκαιρίες και είχαμε βάλει και ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ (ακυρώθηκε στο 3’) και προηγηθήκαμε 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε και στις καιρικές συνθήκες, όπου ήταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπήρχε και η σκέψη να κρατηθεί το αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που στους πρώτους δύο αγώνες αγωνιστήκαμε με 11-12 ποδοσφαιριστές και είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που πριν να δοθεί η άδεια είχαμε σταματήσει τις προπονήσεις για 20-25 μέρες. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, υπάρχει εμπιστοσύνη προς αυτούς απ’ όλους μας, υπάρχει ένα καλό και πολύ ομαδικό κλίμα, ο ένας παλεύει για τον άλλο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Τα πράγματα στη συνέχεια είναι πιο αισιόδοξα, γιατί θα έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους επιπλέον ποδοσφαιριστές που στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν τους είχαμε, παρότι θα συνεχίσουμε να έχουμε ένα πολύ μικρό ρόστερ».

Πηγή: athlitiko