Το «ευχαριστώ» του Απόλλων Ξηροκαμπίου για την εγκατάσταση κερκίδων.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου:
Με αφορμή τις ανακοινώσεις από επίσημα χείλη για την εγκατάσταση κερκίδων στο Δημοτικό γήπεδο Ξηροκαμπίου το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που ασχολήθηκαν και προσπάθησαν ώστε να φτάσει σε φάση υλοποίησης το παραπάνω έργο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε συγκεκριμένα τις προηγούμενες και τωρινές δημοτικές και κοινοτικές αρχές του Δήμου μας και του χωριού μας. Επίσης τους πρώην και νυν περιφερικούς σύμβουλους και αντιπεριφεριάρχες του νομού μας. Τα μέλη των προηγουμένων και του τωρινού Δ.Σ. του συλλόγου. Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κύριο Παναγιώτη Καρρά και τους βουλευτές του Νομού μας που έδειξαν το ενδιαφέρον τους και βοήθησαν και αυτοί όπως και όσο μπόρεσαν.
Φέτος ο Απόλλωνας Ξηρκαμπίου κλείνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρώτη τοπική κατηγορία του Λακωνικού ποδοσφαίρου. Άτυπα γιορτάζουμε τη παρουσία μας στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου το οποίο εδώ και 10 χρόνια έχει παραδοθεί με φυσικό χλοοτάπητα μεν αλλά με αρκετές ακόμα ελλείψεις δε όπως αυτές των κερκίδων, του ηλεκτροφωτισμού και των διαδρόμων του στίβου, οι οποίες θα το έκαναν ακόμα πιο ελκυστικό και λειτουργικό για τους δημότες και τις ομάδες που φιλοξενεί.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και συγχωριανούς μας που ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες είναι δίπλα στο σύλλογό μας.
Ευχόμαστε δύναμη και υπομονή σε όλο τον κόσμο!