Ρόδος: Το πέναλτι, οι δυο επόπτες από την Μεσσηνία και ο Διαιτητής με τα πολλά αρνητικά σχόλια. Τα στατιστικά του αγώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ρόδου για τους δυο επόπτες από την Μεσσηνία, τον διαιτητή με τα αρνητικά σχόλια, τις φάσεις που αδικήθηκε και τα στατιστικά.

Θεωρώντας πως η αδικία στη διαιτησία ξεκίνησε από το γεγονός πως σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση τοποθετήθηκαν δυό επόπτες από τη Μεσσηνία και ένας διαιτητής με πολλά αρνητικά σχόλια, ακολούθησαν οι αποφάσεις του για τις οποίες πράγματι μιλά όλη η Ελλάδα.

ΠΡΩΤΗ περίπτωση το καταφανές πέναλτι που δεν έδωσε, που στην χρονική στιγμή θα είχε διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα.

ΔΕΥΤΕΡΗ περίπτωση το βιαστικό του σφύριγμα να τελειώσει τον αγώνα άρον – άρον, μην τυχόν και γίνει η στραβή και κερδίσει η Ρόδος, μετά από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που λάμβανε.

Η περίεργη όμως …συγκυρία συνεχίστηκε, όταν οι κύριοι στατιστικολόγοι, για να …υποβοηθήσουν τις εντυπώσεις εμφάνισαν κατοχή στον …Αστέρα Βλαχιώτη που μάλλον την εφηύραν υπό την πίεση και την ζέστη της Σπάρτης.

Για το γεγονός αυτό, η ΕΡΤ παρουσίασε:

 

 

 

Εμφανίζουν 53 – 47 κατοχή ενώ το ορθό ήταν 62 υπέρ της Ρόδου!

Ακολουθούν στατιστικά που έχουν ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τον φιλόδοξο κ. Βαζάκα.

Από δω και πέρα, δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε άλλες αδικίες, ακόμη και για τις εντυπώσεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Αλλωστε οι δυό φωτογραφίες που επισυνάπτουμε δείχνουν πόσο πέναλτι ήταν αυτό που δεν μας δόθηκε, που σίγουρα θα είχε φέρει …άλλο τελικό αποτέλεσμα!