Τώρα ή ποτέ για Ντόρτμουντ

Μάθε τα πάντα για τις προσφορες στοιχηματικων

Σε ένα πολύ κομβικό σημείο έχει φτάσει η μάχη που γίνεται στη Μπουντεσλίγκα, όχι τόσο για τον τίτλο, μιας και η Μπάγερν δείχνει να «καθαρίζει», αλλά κυρίως για τις υπόλοιπες θέσεις, μιας και τα «μέτωπα» είναι όλα ανοιχτά.

Μια από τις ενδιαφερόμενες είναι η Ντόρτμουντ, η οποία παρότι έχει πολύ πιεστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν την… παίρνει να αφήσει το πρωτάθλημα, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός της επόμενης σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χάνοντας πολλά εκατομμύρια.

Στουτγκάρδη: Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Στουτγκάρδη, ειδικά εντός έδρας και από αδιάφορη βαθμολογικά έχει φτάσει αρκετά κοντά στην 6η θέση, η οποία δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Σουηβοί έχουν μόλις 4 πόντους απόσταση από τη σημερινή τους αντίπαλο και ευελπιστούν να επαναλάβουν την επική εμφάνιση που είχαν κάνει μέσα στη Βεστφαλία στον πρώτο γύρο, όταν είχαν διαλύσει τον αντίπαλό τους με 5-1. Απουσίες πάντως υπάρχουν, με πιο σημαντικές αυτές των Νικολάς Γκονζάλες και Μανγκαλά.

Ντόρτμουντ: Έπαιξε όσο μπορούσε στα ίσα την σπουδαία Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία πριν μερικές και παρότι ηττήθηκε στο φινάλε με 2-1, έχει αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στη ρεβάνς. Οι «κίτρινοι» είναι απόλυτα λογικό να σκέφτονται το σπουδαίο ματς που έπεται, δε γίνεται να αφήσουν τη μάχη της 4άδας στη Γερμανίας. Οι 7 πόντοι διαφοράς από την Άιντραχτ είναι αρκετοί, όμως με δεδομένο πως έχουμε ακόμα πολλές αγωνιστικές, αν η Ντόρτμουντ «χτίσει» ένα σερί νικών, όλα γίνονται. Εκτός οι Σάντσο, Βίτσελ, Μουκόκου, Ζαγκαντού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι οι Βεστφαλοί έχουν στο μυαλό τους τη σπουδαία ρεβάνς με τη Σίτι, δεν μπορούν να αδιαφορήσουν για το ματς με τη Στουτγκάρδη. Η απόσταση από την 4άδα είναι μεγάλη αλλά ανατρέψιμη, όμως οι γκέλες απαγορεύονται. Πάμε στο διπλό του 1.87 από τη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)