Αστέρας Βλαχιώτη: Πήρε άλλο ένα βαθμό. Συγχαρητήρια για την διαιτησία

Δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για τον Αστέρα Βλαχιώτη, αυτή τη φορά απέναντι στη Νίκη Βόλου, μια ιστορική ομάδα με υψηλούς στόχους. Κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση, όπως δήλωσε και ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες, ο Αστέρας πήρε ακόμα έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να διατηρηθεί στην κατηγορία της Football League. Η ομάδα μας παρουσιάζει βελτίωση σε κάθε αγώνα, ενώ σύμφωνα και με τον προπονητή μας, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα δίνουν τη ψυχή τους και είναι πολύ μαχητικοί. Ο αγώνας διεξήχθει στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας για πρώτη φορά φέτος.
Επόμενος αγώνας για τον Αστέρα Βλαχιώτη την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 15:00 στη γειτονική Καλαμάτα.
Συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Φαρμάκης, Κουρτέσης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καρβούνης (54’ Ευαγγελιδάκης), Μπρακαμόντε (83’ Ασημάκης), Βερνάρδος, Καλλέργης (69’ Σκεντεράι), Μάρτσεφ (83’ Παπουλής).
Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Πέτσης, Μπαλάφας, Αργύρης (57’ Αλιατίδης), Θεοδωρόπουλος (67’ Πολίμος), Μπόσιο, Μπιτσάκος (73’ Μέτσε), Ντομίνγκεθ (58’ Σαλαμούρας), Γκαρσία (67’ Γκονζάλες), Κρουθ, Ροχάνο.

Αστέρας Βλαχιώτη: Συγχαρητήρια για την διαιτησία.

Η ΠΑΕ Α. Σ. ΒΛΑΧΙΩΤΗ « Ο ΑΣΤΗΡ» πριν μία εβδομάδα σε ανακοίνωση της μετά τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΡΟΔΟ είχε τονίσει ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Διαιτησία παρότι από ένα ανθρώπινο λάθος, χάσαμε τους βαθμούς της νίκης.

Σήμερα στον αγώνα μας με την Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, λόγω ατυχίας και αστοχίας, δίνουμε συγχαρητήρια για την ακριβοδίκαιη διαιτησία τους στον αγώνα, κ. Κατόπη Ελευθέριο (Σάμου), στους βοηθούς Του Κο Τριαντάφυλλο Νικόλαο (Κορινθίας) και Κο Φραγκιαδάκη Γεώργιο (Λασιθίου), καθώς και στον 40 Ko Κόκκορη Ηλία (Αρκαδίας).

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την αγωνιστικότητα και μαχητικότητα που έδειξαν στον αγώνα και δυστυχώς δεν ανταμείφθηκε με το γκολ που θα έφερνε τη νίκη.