Επισκοπή: Σε κάθε αγώνα ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος εις βάρος μας (βίντεο)

Σκληρή ανακοίνωση της Επισκοπής για την διαιτησία όλων των αγώνων που έχει δώσει μέχρι σήμερα

«Περιμέναμε πώς και πως να ξεκινήσουμε τις αθλητικές μας δραστηριότητες για να γευθούμε τη χαρά της συμμετοχής, της νέας προσπάθειας αλλά και της απόδειξης ότι με τη δουλειά και την επιμονή μας θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να φτάσουμε όπου τουλάχιστον αξίζουμε αγωνιστικά.

Τέσσερις αγώνες τώρα όμως παρατηρείται κι από ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος εις βάρος της ΠΑΕ Επισκοπής (σ.σ. 100% επιτυχία)! Ένα διαιτητικό σφάλμα σε κάθε 90λεπτο δηλαδή,. Σφάλματα τα οποία αποδεικνύονται εμπράκτως στο τέλος ότι διαμορφώνουν αποτελέσματα (μετά και από κοινή παραδοχή από τους αντιπάλους μας).

Πρώτα ήταν στην Ρόδο (ο διαιτητής κ. Κάτοικος) αρνήθηκε πέναλτι στον Λίμα), έπειτα απέναντι στον Αστέρα εδώ στο Ρέθυμνο με το καθαρό γκολ του Τσόφλιου στο 3′ που ακυρώθηκε από τον κ. Κουκουράκη ως οφσάιντ (πάλι καλά που κερδίσαμε δηλαδή), την 3η αγωνιστική είχαμε το γκολ της Καλαμάτας όπου 8 δευτερόλεπτα πριν την επίτευξη του τέρματος του Μπουσμπίμπα ο σκόρερ κάνει ξεκάθαρο φάουλ (που δεν βλέπει ο κ. Ανδριανός) πάνω στον Ανδρικόπουλο και τώρα, στο 0-0 με την Καλλιθέα στο Ρέθυμνο, ο κ. Πατεμτζής αρνείται πέναλτι “μαρς” του Παναγιωτίδη από τον Γκάντε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.