Βελιτζέλος: Η Καλαμάτα ήρθε για την ισοπαλία …

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ρόδου, Κώστας Βελιτζέλος μετά την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με την Καλαμάτα:

«Σαν αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο από την άποψη της αγωνιστικής διάθεσης και της βελτίωσης. Μας λείπει το γκολ και είναι το μοναδικό ψεγάδι που μπορώ να πω για την προσπάθεια των παιδιών. Οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού. Το γκολ είναι πολλές φορές συνδυασμός και τύχης και ικανότητας.

Εμάς δεν μας λείπει η ικανότητα. Μας λείπει ενδεχομένως το πιστεύω στο να σκοράρουμε, πράγμα που δημιουργήθηκε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η ομάδα όμως αυτό που βγάζει είναι πολύ καλό. Η Καλαμάτα ήρθε για να πάρει το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε την κατοχή, ενδεχομένως μόνο ένα δεκάλεπτο ή τέταρτο να είχε ο αντίπαλος την πρωτοβουλία λόγω του αέρα στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιξε το ρόλο του.

Από εκεί και πέρα και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ειδικά στο πρώτο βάλαμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά δεν ήρθε ξ σωστή εκτέλεση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και συνεχίζουμε μέχρι να βρούμε το αποτέλεσμα το οποίο θα μας απελευθερώσει».

ΠΗΓΗ: News12