Περγαντής: Επικοινωνήστε μαζί μας για την δημιουργία και συντήρηση αθλητικών γηπέδων (φωτογραφίες)

Η δήλωση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης, Σταύρου Περγαντή

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των γηπέδων τένις στο αθλητικό κέντρο  Παρορείου και στα Ματαλεικα.

Σε λίγο καιρό οι φίλοι και τα σωματεία του τενις θα έχουν στη διαθεσή τους αλλα δυο γήπεδα για περισσότερες ώρες παιχνιδιου και προπόνησης.  

Ακόμη το γήπεδο Μπάσκετ στη Τρύπη καθαρίστηκε εσωτερικά και εξωτερικα και τη βδομαδα θα γίνει βαψιμο στις μπασκέτες και στις γραμμές και θα δοθεί προς χρήση όταν το επιτρεψουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Τέλος σε ένα χώρο του Δήμου και της Περιφέρειας στο Νέο Κόσμο που προβλέπεται να γίνει Δημοτικό σχολείο φτιάχτηκε ενα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου με ξυλινα τέρματα, χωματινο (Αλάνα) και οπως βλεπετε απο τις φωτογραφίες πολλά παιδια παιζουν ποδοσφαιρο.

Σημαντική είναι η βοήθεια απο τον Στέλιο Χατζάκο μελος του Αθλητικου Οργανισμού και εμπνευστή πολλών σκέψεων για δημιουργία τέτοιων χώρων.

Θελουμε και εσεις αν σκεφτείτε κατι απλο, πρακτικό για τη δημιουργία τέτοιων γηπέδων στη περιοχή σας, να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτός είναι ο σκοπός μας να συντηρήσουμε και να δώσουμε αθλητικά γήπεδα και χώρους στους συνδημότες μας.

Ετσι ο κόσμος θα εχει την ευκαιρία μεσα απο τον αθλητισμό να ξεφύγει απο όλες  αυτες τις ασχημες καταστάσεις που προκαλεί η πανδημία.

Και μη ξεχνάτε «ο αθλητισμός είναι υγεία».