Άρης Σκάλας – Πανγυθεατικός: Δηλώσεις των προπονητών

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά την λήξη του Λακωνικού ντέρμπι, 1-1 μεταξύ του Άρη Σκάλας και του Πανγυθεατικού

Οι δηλώσεις του Κώστα Οικονόμου, προπονητή των γηπεδούχων:

Ήταν ένα ωραίο, καθαρό παιχνίδι, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες.

Δίκαιο το αποτέλεσμα, το Γύθειο μετά το 75΄είχε 2-3 πάρα πολύ καλές ευκαιρίες να κάνει το σκορ 1-2 και να τελειώσει τον αγώνα.

Μέχρι το 70′ η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή, δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, αν είχαμε βάλει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ένα δεύτερο γκολ το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ διαφορετικό.

Γνωρίζαμε ότι το Γύθειο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο στη αντεπίθεση το είχαμε τονίσει, είχαμε πει να το προσέξουμε, έγιναν κάποιες λεπτομέρειες και δεχτήκαμε το γκολ.

Δύσκολη η συνέχεια, μετά από 5 μήνες να επανέλθουν τα παιδιά, δύσκολο να επανέλθουμε. Κάνουμε βήματα βελτίωσης, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε υλικό, δουλεύουμε σωστά και στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Επόμενος αγώνας στην Αργολίδα σε πλαστικό γήπεδο, πολύ καλή ομάδα η Κοιλάδα, την αδικεί η βαθμολογική της θέση, θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ ψηλά, αφού έχει χάσει πάρα πολλά παιχνίδια στο γκολ.

Ο Αργύρης Κατσίχτης για τον Πανγυθεατικό τόνισε:

Τοπικό ντέρμπι, δυνατό και πεντακάθαρο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Δυνατό αλλά πεντακάθαρο, πολλά μπράβο στις δύο ομάδες και στους ποδοσφαιριστές. Είχαμε τις ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό.

Βάσει ευκαιριών αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλο ένα γκολ. Συνεχίζουμε, κάθε παιχνίδι τελικός, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε ένα βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι με την Ερμιόνη είναι οριακό, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την νίκη για να έχουμε καλύτερες βλέψεις στη πορεία.

Θα ήμουν άδικος αν έλεγα δεν είμαστε ικανοποιημένοι όταν σε μια δύσκολη έδρα σαν την Σκάλα πήραμε την ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, στη κόντρα είμαστε αρκετά καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους 3 βαθμούς. Μένουμε στην ισοπαλία στον ένα βαθμό και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής.