Οι ενδεκάδες ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, στο αρχικό σχήμα βρίσκεται κανονικά ο Βιεϊρίνια και μάλιστα θα είναι ο ένας από τους τρεις της άμυνας μαζί με τον Βαρέλα και τον Μιχαηλίδη. Σύμφωνα με το γράφημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λύρατζης θα πάρει όλη την πλευρά δεξιά, ο Μπαμπά αριστερά με τους Τσιγγάρα και Αουγκούστο σε ρόλο κεντρικών μέσων.

Τζόλης και Καντουρί θα παίξουν στις δύο πτέρυγες πίσω από τον Σφιντέρσκι

Αναλυτικά οι επιλογές του Γκαρσία: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Αγκούστο, Τσιγγάρας, Μπαμπά, Τζόλης, Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και σε αυτή δεν βρίσκεται ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Έτσι, δίπλα στον Φραν Βέλεθ θα βρεθεί ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει τη θέση του Χουάνκαρ στο αρχικό σχήμα.

Στον πάγκο θα βρίσκεται και ο Αλεξανδρόπουλος με τον Νιας σε ρόλο εξαριού και τους Σανκαρέ και Μαουρίσιο μπροστά του, ενώ την επιθετική τριπλέτα συμπληρώνουν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης και Μακέντα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιας, Σανκαρέ, Μαουρίο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Μακέντα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr