Σαντορίνη Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Το ρεπορτάζ του αγώνα

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Football League, ο Αστέρας Βλαχιώτη ηττήθηκε 1-0 στο ΔΑΚ Νάξου από την Σαντορίνη

To πρώτο 45λέπτο  είχε λίγες φάσεις αντιθέτως με το δεύτερο στο οποίο υπήρχε το γκολ των γηπεδούχων καθώς και δυο δοκάρια, ένα για την κάθε ομάδα με τον Μάρτσεβ για τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης έγινε η πρώτη κίνηση από το Νίκο Παντελή θέλοντας να κάνει πιο δημιουργική τη μεσαία του γραμμή ρίχνοντας τον Σιμιτσή στον αγώνα. Η υπεροχή της Σαντορίνης μετουσιώθηκε σε γκολ στο 61΄με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Σάκη Κανούλα. Ο σέντερ φορ των γηπεδούχων βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη – μετά από ωραίο 1-2 με τον Σιμιτσή- και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0.

Με την ήττα αυτή ο Αστέρας Βλαχιώτη παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της Football League με 6 βαθμούς. Απομένει φυσικά η δικαίωση του Αστέρα Βλαχιώτη για τον αγώνα με την Καλλιθέα, συνεπώς θα ανέβει στους 9.

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος (83′ λ.τ Μπιρμπίλη), Κουρέλλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (46′ Σιμιτσής), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (66′ λ.τ Λάμπρου), Γιουκούδης, Κανούλας, Ντινιωτάκης (59′ Μηνάς).

Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Σκεντεράι (67′ Παπούλης), Μπρακαμόντε (84′ Παλιάτσος), Μάρτσεβ (87′ Πατσαρούχας), Βερνάρδος, Καλλέργης.

με πληροφορίες από το: santorinisport