Τελικός με θέαμα στο Βερολίνο

Μάθε τα πάντα για τον stoiximan

Μια Πέμπτη σαν καμία άλλη φέτος είναι αυτή που έχουμε σήμερα. Και δεν είναι πως οι άλλες δεν είχαν παιχνίδια, όμως αυτή, εκτός από ματς στα μεγάλα πρωταθλήματα, τα οποία είναι αρκετά, υπάρχει και ένα σπουδαίο ραντεβού που θα δώσει τρόπαιο.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον τελικό του DFB, της Γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, πιο απλά, τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ανάμεσα σε Λειψία και Ντόρτμουντ.

Λειψία: Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην κατάφερε να κυνηγήσει τη Μπάγερν μέχρι τέλους, όμως κατάφερε να «κλειδώσει» τη θέση στην τετράδα και ο ένας βασικός στόχος ολοκληρώθηκε, παρά την ήττα της από τη σημερινή της αντίπαλο πριν μερικές ημέρες. Πλέον, το Κύπελλο είναι μπροστά της και θέλει να χαροποιήσει τον κόσμο της που ήθελε τόσο να είναι δίπλα της όλη αυτή τη σεζόν. Θα είναι από τα τελευταία ματς του Νάνγκελσμαν και ο ίδιος ο νεαρός προπονητής θέλει να αποχωρήσει με τρόπαιο από τον σύλλογο. Απουσίες υπάρχουν, όμως όλοι σχεδόν λείπουν καιρό, πέραν του Ενκουνκού, ο οποίος θα είναι σημαντική απώλεια στα χαφ.

Ντόρτμουντ: Είναι αρκετά εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει η Ντόρτμουντ μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Βεστφαλίας ήταν πολλούς βαθμούς πίσω από την τετράδα, όμως με 6 σερί νίκες απέναντι σε ομάδες αρκετά δύσκολες, με ένα πρόγραμμα βαρύ και με τραυατισμούς, κατάφερε αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην 4άδα και να κρατάει το Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια της. Παράλληλα, θέλει και το τρόπαιο του Κυπέλλου, απέναντι σε μια ομάδα που κέρδισε πριν μερικές ημέρες. Απουσίες υπάρχουν ακόμα, όμως υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο στην κορυφή της επίθεσης των «κίτρινων» να επιστρέψει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, δυναμώνοντας αισθητά τη γραμμή «κρούσης».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος καθαρό φαβορί στο παιχνίδι αυτό, καθώς και οι δυο έχουν τα συν και τα πλην τους, τα οποία μπορεί να βγουν ανά πάσα στιγμή μέσα στο ματς. Θα πάμε στο over 2.5 του 1.74 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές και στοιχιμαν με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)