Ισόπαλο το Λακωνικό ντέρμπι (βίντεο)

Ισόπαλο έληξε το Λακωνικό ντέρμπι με σκορ 0-0 έμειναν μεταξύ του Άρη Σκάλας και Μολαϊκού. Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο δοκάρια με τον Σωτηρόπουλο στο 30ο και το 86ο λεπτό – έχει προηγηθεί χτύπημα στον Ζορμπά (ο οποίος αντικαταστάθηκε).

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία για την μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας στο Σωτηρόπουλο στο 86ο λεπτό όπου χτύπησε τον Ζορμπά – ο παίκτης της Σκάλας δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε – και στο 30ο λεπτό σε μαρκάρισμα στον Σαραντόπουλο όπου ζητούν πέναλτι.  Ο διαιτητής Παναγάκος υπέδειξε την κίτρινη κάρτα στον Σαραντόπουλο για «θέατρο» στη συγκεκριμένη φάση.

Με τον βαθμό αυτό ο Άρης Σκάλας έφτασε τους 10 βαθμούς ενώ ο Μολαϊκός τους 7.

Σε άρθρο που θα αναρτηθεί σήμερα στο Isports.gr θα μπορέσετε να μάθετε το υπολειπόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα για όλες τις ομάδες της Λακωνίας.

Άρης Σκάλας (Κώστας Οικονόμου) Τοπουζλής, Λάτσης, Χρήστου, Ζορμπάς (85′ Λιναρδάκος), Μπριλάκης, Εμέκα, Ιατρού, Σταμογιάννος, Γουέρντεν (85′ Σταυρόπουλος), Μανωλάκος (75′ Παναγιωτακάκος Ν.), Σαραντόπουλος (65′ Ξιφαράς).

Μολαϊκός (Κώστας Γραμματικάκης) Χάμος, Κουτρουλάκης Α., Κουτρολάκης Γ., Κοτσαλής, Καλαγκάνης, Κολλιάκος, Γιαννόπουλος (75′ Ρουμάνης), Χατζισιμιώτης, Δήμας (90′ Λεονταγιαννάκης), Σωτηρόπουλος (87′ Χατζησαμιώτης Χρ.), Διαμαντάκης.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Παναγάκος, βοηθοί οι Παναγιώτης Σόβολος και Ρουσλάν Ισακοβίδης όλοι του συνδέσμου Λακωνίας.

Παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Πορφύρης του συνδέσμου Αρκαδίας.