ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ

0
94
Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων, οι αθλητές του συλλόγου μας ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα που διοργάνωσε o ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου .
Στο διασυλλογικό της κατηγορίας αντρών -γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στης 9 Μάϊου , οι αθλητές μας Σουγλάκου Μαρία και Καριοφύλλης Ιωάννης , οι οποίο είναι μέλη της εθνικής ομάδας Κ20 , καθώς και η Ταμβακολόγου Αγγελίκη αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μέσα στο 2021.
Η Σουγλάκου στη σφαιροβολία των νεανίδων , με 14,16μ έκανε το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας κατακτώντας παράλληλα την 1η θέση. Μένει μόνο η επιβεβαίωση του ορίου σε αγώνα στόχο που έχε ορίσει η ομοσπονδία για να κλείσει τυπικά και η συμμετοχή της.
Ο Καριοφύλλης , βρισκόμενος σε μια περίοδο θεραπειών για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί , με χρόνο 10,58 στα 100μ και 22,17 στα 200μ , ήταν ο νικητής στα σπριντ , κάνοντας 2 κούρσες χωρίς να ανεβάσει έντονο αγωνιστικό ρυθμό.
Η Ταμβακολόγου, ανήκει στην κατηγορία Κ18, με χρόνο 28,88 έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 11η θέση.
Το Σάββατο 15 Μάϊου ήταν η σειρά των αθλητών της κατηγορίας Κ16 να αγωνιστεί στο Δημοτικό στάδιο της Τρίπολης.
Οι αθλητές μας κατάφεραν να κατακτήσουν 4 χρυσά , 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια
Η Σταθάκη Δέσποινα στο άλμα σε μήκος η οποία το 2020 είχε την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα σε αυτό το αγώνισμα , πέταξε στα 5,97μ κατακτώντας παράλληλα και την 1η θέση.
Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κ στο αγώνισμα των 80μ με χρόνο 10,66 τρέχοντας με αντίθετό άνεμο – 3,2μ .
Η Σμπυράκου Γιώτα , με βολή στα 10.83μ στη σφαιροβολία , κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα , ενώ στον ακοντισμό με 31,02μ κατέκτησε την 2η θέση επιβεβαιώνοντας την καλή της κατάσταση .
Ο Μυριτης Γιώργος , 1ος νικητής στο αγώνισμα των 1200μ με χρόνο 3:49.29 , έδειξε ότι τα καλυτέρα έρχονται σε ένα αγώνισμα με το οποίο ασχολείται από τις αρχές Απριλίου.
Η Καραμπάτου Ιωάννα , κατέκτησε την 2η θέση στα 150μ, με χρόνο 21,05 τρέχοντας με αντίθετο άνεμο -4μ , καθώς και την 3η θέση στο τετραπλούν με επίδοση 12,59μ.
Η Τσαπατσάρη Γεωργία, 2η στο αγώνισμα του τετραπλούν με νέο ατομικό ρεκόρ 12,99μ ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση
Ο Πορφύρης Γιώργος , 3ος στο τετραπλούν, συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 13,80μ
Η Μυρίτη Έλενα, πήρε το βάπτισμα του πυρός αγωνιζόμενη πρώτη φόρα σε διασυλλογικούς αγώνες, κατέλαβε την 5η θέση στο τετραπλούν με επίδοση 11,14μ .
Αξίζουν πολλά

συγχαρητήρια

σε όλους τους αθλητές μας αλλά πολλά περισσότερα

συγχαρητήρια

στους γονείς τους, γιατί πάρα τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε όλοι μας , αυτοί ήταν πάντα εκεί , πιστοί αρωγοί στα όνειρα και στις επιθυμίες των παιδιών τους.