ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ

Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων, οι αθλητές του συλλόγου μας ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα που διοργάνωσε o ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου .
Στο διασυλλογικό της κατηγορίας αντρών -γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στης 9 Μάϊου , οι αθλητές μας Σουγλάκου Μαρία και Καριοφύλλης Ιωάννης , οι οποίο είναι μέλη της εθνικής ομάδας Κ20 , καθώς και η Ταμβακολόγου Αγγελίκη αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μέσα στο 2021.
Η Σουγλάκου στη σφαιροβολία των νεανίδων , με 14,16μ έκανε το όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας κατακτώντας παράλληλα την 1η θέση. Μένει μόνο η επιβεβαίωση του ορίου σε αγώνα στόχο που έχε ορίσει η ομοσπονδία για να κλείσει τυπικά και η συμμετοχή της.
Ο Καριοφύλλης , βρισκόμενος σε μια περίοδο θεραπειών για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί , με χρόνο 10,58 στα 100μ και 22,17 στα 200μ , ήταν ο νικητής στα σπριντ , κάνοντας 2 κούρσες χωρίς να ανεβάσει έντονο αγωνιστικό ρυθμό.
Η Ταμβακολόγου, ανήκει στην κατηγορία Κ18, με χρόνο 28,88 έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 11η θέση.
Το Σάββατο 15 Μάϊου ήταν η σειρά των αθλητών της κατηγορίας Κ16 να αγωνιστεί στο Δημοτικό στάδιο της Τρίπολης.
Οι αθλητές μας κατάφεραν να κατακτήσουν 4 χρυσά , 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια
Η Σταθάκη Δέσποινα στο άλμα σε μήκος η οποία το 2020 είχε την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα σε αυτό το αγώνισμα , πέταξε στα 5,97μ κατακτώντας παράλληλα και την 1η θέση.
Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κ στο αγώνισμα των 80μ με χρόνο 10,66 τρέχοντας με αντίθετό άνεμο – 3,2μ .
Η Σμπυράκου Γιώτα , με βολή στα 10.83μ στη σφαιροβολία , κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα , ενώ στον ακοντισμό με 31,02μ κατέκτησε την 2η θέση επιβεβαιώνοντας την καλή της κατάσταση .
Ο Μυριτης Γιώργος , 1ος νικητής στο αγώνισμα των 1200μ με χρόνο 3:49.29 , έδειξε ότι τα καλυτέρα έρχονται σε ένα αγώνισμα με το οποίο ασχολείται από τις αρχές Απριλίου.
Η Καραμπάτου Ιωάννα , κατέκτησε την 2η θέση στα 150μ, με χρόνο 21,05 τρέχοντας με αντίθετο άνεμο -4μ , καθώς και την 3η θέση στο τετραπλούν με επίδοση 12,59μ.
Η Τσαπατσάρη Γεωργία, 2η στο αγώνισμα του τετραπλούν με νέο ατομικό ρεκόρ 12,99μ ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση
Ο Πορφύρης Γιώργος , 3ος στο τετραπλούν, συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 13,80μ
Η Μυρίτη Έλενα, πήρε το βάπτισμα του πυρός αγωνιζόμενη πρώτη φόρα σε διασυλλογικούς αγώνες, κατέλαβε την 5η θέση στο τετραπλούν με επίδοση 11,14μ .
Αξίζουν πολλά

συγχαρητήρια

σε όλους τους αθλητές μας αλλά πολλά περισσότερα

συγχαρητήρια

στους γονείς τους, γιατί πάρα τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε όλοι μας , αυτοί ήταν πάντα εκεί , πιστοί αρωγοί στα όνειρα και στις επιθυμίες των παιδιών τους.