Πολύ χοντρές ατάκες δυσφήμισης του Λακωνικού ποδοσφαίρου.

Είναι απίστευτο και απορίας άξιο πως σε site στο οποίο δίνεται αποκλειστικό υλικό – φωτογραφίες και άλλα – δημοσιεύονται πολύ χοντρές ατάκες δυσφήμισης του Λακωνικού ποδοσφαίρου και προσβολής συγκεκριμένων ανθρώπων και συγκεκριμένων περιοχών της Λακωνίας.

Οχετός εκφράσεων, ατάκες που προκαλούν εμετό και αηδία και ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ από ανθρώπους που θέλουν το καλό μιας ομάδας, μιας πόλης, μιας περιοχής, ενός Νομού.

Οφείλουμε να το σημειώσουμε σαν αθλητικό site της Λακωνίας, όπως και το σύνολο των ΜΜΕ της Λακωνίας, το γεγονός ότι δεν λαμβάνουμε φωτογραφίες και υλικό που λαμβάνει το συγκεκριμένο site το οποίο δίνει βήμα σε ανθρώπους – κολλητούς του διαχειριστή του – που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα προσβάλλουν με τον χείριστο τρόπο όσους αγωνίζονται καθημερινά για το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Προσβάλει κάποιος τον τόπο μας, το σπίτι μας, την οικογένειά μας και τον «αβαντάρουμε», τον βοηθάμε εις βάρος των Λακωνικών ΜΜΕ, στέλνοντάς ΜΟΝΟ σε αυτόν φωτογραφίες και άλλο υλικό. Χωρίς ποτέ να έχουμε στείλει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και υλικό στα Λακωνικά ΜΜΕ.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν από διάφορους που δεν ασχολούνται πλέον με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λακωνίας.

Τα σχόλια δικά σας …