Ο Ιωνικός απάντησε με βίντεο στις καταγγελίες του Εργοτέλη (βίντεο))

Πολύ πλούσιο φαίνεται πως είναι το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Εργοτέλη, το οποίο έκρινε την άνοδο της ομάδας της Νίκαιας στη Super League.

Το τελικό 2-1 χτες το απόγευμα υπέρ του Ιωνικού, το οποίο του χάρισε την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου των Κρητικών, Γιώργου Στειακάκη, ο οποίος κατήγγειλε με ανάρτηση στο Facebook προπηλακισμούς και επιθέσεις στους διαιτητές παρουσία μπράβων, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «ο αστυνομικός διευθυντής παρακολουθούσε τους τραμπούκους».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, παραιτήθηκε από το ΔΣ της ομάδας για όσα «νοσηρά διημείφθησαν στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας», ενώ για όσα συνέβησαν ζήτησε ενημέρωση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά από όλα αυτά ο Ιωνικός πέρασε στην αντεπίθεση και παραθέτοντας ένα βίντεο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στo Facebook ανέφερε:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός. Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες»

Δείτε το βίντεο

https://fb.watch/5CaN4y3aHH/

ΠΗΓΗ: sdna.gr