Η αληθινή αγάπη ενός Ναπολιτάνου για το ποδόσφαιρο της Σπάρτης!

Στο αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, γινόμαστε αποδέκτες πολλών ερωτημάτων φίλων της Σπάρτης για τις εξελίξεις όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, η σκέψη πολλών ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη βρίσκεται στη Σπάρτη και στην ποδοσφαιρική ανδρική ομάδα της.

Ο θαυμασμός για το ιστορικό όνομα της Σπάρτης, και η πρόσφατη παρουσία της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες τόνωσε την πραγματική αγάπη και το ενδιαφέρον όλων των φίλων της.

Είναι καταπληκτικό να βλέπεις ανθρώπους από άλλες χώρες να έχουν παθιαστεί με την πόλη της Σπάρτης και τις ποδοσφαιρικές ομάδες της και να εκφράζουν πολύ συχνά την πραγματική αγάπη τους για αυτές.

Σας παραθέτω τα ακριβή του ωραία λόγια – μεταφρασμένα στα ελληνικά – ενός Ναπολιτάνου φίλου του ποδοσφαίρου της Σπάρτης με τον οποίο συνομιλώ πολύ συχνά στο messenger και ο οποίος με ρωτά συνεχώς για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο της Σπάρτης:

Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να επιστρέψουμε στη κανονικότητα στις ζωές μας και με την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης με ένα σοβαρό πλάνο. 

Μιας ομάδας που θα τιμά αυτή την όμορφη πόλη.

Ελπίζουμε να επιστρέψει η ομάδα της Σπάρτης την επόμενη χρονιά.

Η ιστορία της πόλης αξίζει πολλά περισσότερα.

Ένα σοβαρό πλάνο, με ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται να επαναφέρουν το ποδόσφαιρο πίσω στα δρώμενα της πόλης.

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο υπήρχαν αρκετές πιθανότητας για να πετύχει αυτό.

Θέλουμε κάποιον σαν αυτόν ή ανθρώπους που έχουν το πάθος και την αγάπη για αυτά τα χρώματα.

 

Τα παραπάνω λόγια θα πρέπει να «αγγίξουν» τον κάθε ένα πραγματικό φίλο του ποδοσφαίρου της Σπάρτης και να γίνουν οδηγός για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης.

Το isports.gr, ως αθλητικό Site της Λακωνίας φυσικά είναι δίπλα στη κάθε προσπάθεια που γίνεται στο Νομό σε οποιοδήποτε άθλημα.

Τσαρούχας Ανδρέας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Η αγάπη για την Σπάρτη και τις ποδοσφαιρικές ομάδες της.