Διπλό… εκατομμυρίων για Μονακό

Μάθετε τα πάντα για το στοίχημα σήμερα

Διήμερο ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων σχεδόν σε όλη την Ευρώπη έχουμε χθες και σήμερα, με τη Γαλλία να παίρνει σειρά μετά από Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία. Οι θέσεις που κρίνονται είναι πάρα πολλές, από τον πρωταθλητή, το Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι και τα μπαράζ υποβιβασμού.

Εμείς θα εστιάσουμε στην προσπάθεια που κάνει η Μονακό ώστε να κρατηθεί πάνω από την Λυών στην 3η θέση, που οδηγεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λανς: Εκεί που είχε φτάσει πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» ένα σπουδαίο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, η Λανς έδειξε να κουράζεται στο φινάλε και τώρα είναι στην 6η θέση, που οδηγεί στο νεοσύστατο Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά, το έργο της για να κρατήσει ακόμα και αυτή τη θέση είναι πολύ δύσκολο, καθώς είτε χρειάζεται να νικήσει την πανίσχυρη Μονακό είτε να ηττηθεί μέσα στην έδρα της η Ρεν από την υποβιβασμένη Νιμ. Οι «Λανσουά» μετρούν 3 σερί ήττες και δύσκολα δείχνουν σαν μια ομάδα με κίνητρο το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και έτσι, θα παλέψουν για το καλύτερο κόντρα στους Μονεγάσκους.

Μονακό: Προσπάθησε να κοιτάξει την «αγριεμένη» Παρί στα… μάτια στον τελικό του Κυπέλλου, όμως οι Παριζιάνοι που όπως όλα δείχνουν θα χάσουν τον τίτλο, δεν ήθελαν να τελειώσουν τη σεζόν χωρίς τρόπαιο. Ο μεγάλος στόχος της Μονακό φέτος είναι ξεκάθαρα ο τερματισμός στην τριάδα. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς θέλει να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν και η εικόνα της έχει δείξει πως το αξίζει. Μεγάλος αντίπαλός της η Λυών, που βρίσκεται έναν πόντο πίσω και έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στη Νις εντός έδρας. Έτσι, αν η Μονακό φύγει με το διπλό από το Λανς, θα «κλειδώσει» τη θέση και τα εκατομμύρια των ομίλων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ντεφορμέ Λανς μπορεί να κρατάει την 6η θέση αυτή τη στιγμή, όμως κόντρα στη Μονακό το έργο της είναι πολύ δύσκολο, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως αν δε νικήσουν χάνουν πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία τους. Καλύτεροι οι Μονεγάσκοι, θα πάρουμε το διπλό στο 1.65 από τη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)