Σάκκαρη: Στο Παρίσι και έτοιμη για το Roland Garros

Στο Παρίσι βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (25/5) η Μαρία Σάκκαρη ενόψει της συμμετοχή της στο Roland Garros από την Κυριακή (30/5).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη μίνι προετοιμασία της στην Αθήνα ενόψει του Roland Garros, ταξίδεψε στη Γαλλία για να δώσει το παρών στο μεγάλο τενιστικό ραντεβού των επόμενων εβδομάδων.

Η 25χρονη πρωταθλήτρια, Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA αυτή τη στιγμή, μετά από μια μέτρια -για τη δυναμική της- πορεία στα χωμάτινα τουρνουά προετοιμασίας, θα προετοιμαστεί τις επόμενες μέρες στα courts του Γαλλικού Major, προκειμένου να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται, στην έναρξη του τουρνουά (Κυριακή, 30/5).

Εκτός απροόπτου, η Μαρία θα βρίσκεται στο Νο18 του γυναικείου ταμπλό το ερχόμενο Σάββατο (29/5), οπότε είναι και προγραμματισμένη η κλήρωση της διοργάνωσης.

Αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγει να αντιμετωπίσει κάποια από τις Top32 αθλήτριες, στους πρώτους δυο γύρους του θεσμού. Πέρυσι, έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, μένοντας εκτός από την Ιταλίδα qualifier, Μαρτίνα Τρεβισάν.

Πηγή: Tennis24