Δηλώσεις Γκουτσίδη μετά την ήττα από την Καλαμάτα

Διαβάστε στις δηλώσεις του Παναγιώτη Γκουτσίδη μετά την εντός έδρας ήττα του Αστέρα Βλαχιώτη από την Καλαμάτα

Για τον αγώνα με την Καλαμάτα:

Στο ποδόσφαιρο τους βαθμούς τους παίρνει αυτός που σκοράρει. Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι είμαστε πολύ πίσω. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τα καταφέραμε πολύ καλά, δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, ένα γκολ αστείο που στο ποδόσφαιρο μπορεί να δεχτεί ακόμη και η Μπαρτσελόνα.

Η προσπάθεια των παιδιών ήταν καταπληκτική. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, να βάλουμε κάτω την μπάλα, να παίξουμε με συνδυασμούς, να φτάσουμε κοντά στην αντίπαλη εστία, είχαμε τις ευκαιρίες, σουτάραμε. Δεν είμασταν τόσο τυχεροί όσο ήταν η Καλαμάτα να κάνουμε ένα γκολ.

Για την προσπάθεια που γίνεται η ομάδα να παραμένει στη κατηγορία:

Θα παλεύουμε μέχρι το 90 κάθε παιχνιδιού και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Υπάρχει κακή ψυχολογία. Κάναμε καλά παιχνίδια, όπως της Επισκοπής, όπως στη Ρόδο όπου σκοράραμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεν είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες που είχαμε στα προηγούμενη παιχνίδια αλλά φτάσαμε και σουτάραμε στην αντίπαλη εστία. Αυτό που λείπει είναι το γκολ από την ομάδα και το πιο σημαντικό μια νίκη για να της δώσει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές.

Για την Καλαμάτα:

Η Καλαμάτα έχει μεγάλη ποιότητα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες ισάξιες και θα πρέπει μέχρι τέλους να μην χάσει βαθμούς εύκολα για να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες.

Καλύτερη ομάδα θεωρώ την Νίκη Βόλου, είναι αδικία αυτή η ομάδα να βρίσκεται τόσο χαμηλά, άξιζε να έχει πάρει πολλούς περισσότερους πόντους. Πιστεύω μεσοεπιθετικά ίσως είναι η καλύτερη ομάδα που υπάρχει στο πρωτάθλημα.