Καλαμάτα: Δηλώσεις Αναστασόπουλου μετά τη νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Αναστασόπουλου μετά την επικράτηση της Καλαμάτας επί του Αστέρα Βλαχιώτη με σκορ 1-0

 

Καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια, το πρωτάθλημα πρέπει να το πάρουμε εμείς.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε δεύτερο και τρίτο γκολ, χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά για δέκα λεπτά οι αντίπαλοι. Καταφέραμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα, πήραμε τους 3 βαθμούς.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρυσι

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αστέρα Βλαχιώτη και θέλω πραγματικά να μείνουν στη κατηγορία. Πέρυσι, πήραμε πρωτάθλημα με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Είμαστε η Μαύρη Θύελλα, κοιτάμε την δική μας ομάδα, πρέπει να κερδίσουμε είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πήραμε τους 3 βαθμούς και τελειώνει εδώ.

Για την δύναμη του κόσμου της ομάδας

Γνωρίζω την δύναμη του κόσμου της Καλαμάτας, είναι ο 12ος παίκτης της Μαύρης Θύελλας. Τους ευχαριστούμε, τους θέλουμε πάντα δίπλα μας και τους υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε το 100% πάντα και στη προπόνηση ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Η Καλαμάτα είναι πρώτο φαβορί, κοιτάμε την ομάδα μας και να κερδίζουμε. Δεν κοιτάμε τον δεύτερο και τρίτο. Ο στόχος είναι ένας, πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση αν τον πειράζει όταν δεν ξεκινά βασικός

Kαθόλου, δεν με πειράζει όταν δεν ξεκινώ. Είναι μια ερώτηση που ούτε καν θα σκεφτόμουν αν δεν μου την κάνατε. Δεν μπορώ να πω ψέματα, μου αρέσει να ξεκινώ. Αν ο προπονητής έχει επιλέξει αυτούς τους παίκτες, το δέχομαι, να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε.