Ρόδος: Απλήρωτοι οι παίκτες, αμοιβαίες εξηγήσεις η ΠΑΕ

Την αποχή τους από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ρόδος, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης τους αποκαλύπτουν ότι η διοίκηση δεν έχει τους καταβάλει ούτε μία δόση από τα συμβόλαια τους καθώς και τις τελευταίες δυο μισθοδοσίες..

Αναλυτικά:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδος και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα και την βαθμολογική θέση που κατέχουμε.

Η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδος από την αρχή του έτους. Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο.

Ακούμε εδώ και καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά παραμένουμε απλήρωτοι και συγκεκριμένα δεν έχουμε λάβει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, καθώς και τις τελευταίες δύο μισθοδοσίες.

Πλέον το πρόβλημα είναι βιοποριστικό, για αυτό αποφασίσαμε να απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδας, επιφυλασσόμενοι επί παντός νόμιμου δικαιώματος μας».

Άμεση παρουσιάζεται από την άλλη ότι ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ρόδος στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι «πράσινοι» μιλούσαν για αμοιβαίες εξηγήσεις που ουσιαστικά έλυσαν τα υπάρχοντα προβλήματα, τονίζοντας ότι: «Σε φυσιολογικούς ρυθμούς είναι τα πάντα στην ομάδα μας. Όλοι συνεχίζουμε κανονικά και όλοι συνεχίζουμε για έναν και μοναδικό στόχο: Την Ρόδο, την άνοδο και την επιτυχία».

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr