Φιλαθλητικός: Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα (βίντεο, φωτογραφίες)

Δείτε τα βίντεο των αθλητών του Φιλαθλητικού στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξήχθη την Κυριακή 30 Μαϊου

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του συλλόγου μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα κ18 καθώς κατέκτησαν εφτά μετάλλια.
Αναλυτικά:
🥇Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Αλέξανδρος Μπεσσοννυ σε υψηλά εμπόδια και μήκος ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει ότι στο άλμα εις μήκος πέτυχε την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα.
🥇Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στον Ακοντισμό ο Κονίδης Βασίλειος σημειώνοντας την πέμπτη καλύτερη επίδοση στην χώρα ενώ παράλληλα κατέκτησε την πέμπτη θέση στην σφαιροβολία.
🥈Με δύο μετάλλια επέστρεψε και η Σουλτάνη Ιωάννα η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα υψηλά εμπόδια και το χάλκινο στο τριπλούν.
🥈Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και η Λούβη Γεωργία στον πρώτο της αγώνα στα 5000 μέτρα βάδην.
🥉Αγωνιστική πρεμιέρα είχε και ο αθλητής Ψυχογιός Παναγιώτης ο οποίος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό.
Στον ακοντισμό επίσης συμμετείχαν και οι αθλητές μας Σταυρόπουλος Νικόλαος και Κονίδης Αλέξανδρος οι οποίοι κατέκτησαν την έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα.
👏Τέλος παρά τον τραυματισμό της η Ελενη Ξανθοπούλου έτρεξε στην κούρσα της μιας ανάσας μένοντας δυστυχώς μακριά από το ατομικό της ρεκόρ.
Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και η νεαρή αθλήτρια Μανωλάκου Καλλιόπη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες.

Την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για την κατηγορία κ18 σημείωσε με αλμα 6.99 στο μήκος ο αθλητής μας Μπεσσόννυ Αλέξανδρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο και να επισκεφθείτε την σελίδα του συλλόγου

Με επίδοση 10.47 στο άλμα τριπλούν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της η αθλήτρια του συλλόγου μας Σουλτάνη Ιωάννα και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

.

Εξαιρετική βολή στα 55μ από τον αθλητή του συλλόγου μας Κονίδη Βασίλειο ο οποίος κέρδισε το διασυλλογικό Πρωτάθλημα και έκλεισε θέση για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας!!!