Μολαϊκός: Έμεινε λίγα λεπτά μακριά από μια μεγάλη νίκη (βίντεο)

Δυστυχώς ο Μολαϊκός ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον δεύτερο της βαθμολογίας του 7ου ομίλου, ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Μολαϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟ Ρουφ σταματώντας το νικηφόρο σερί των φιλοξενουμένων.

Στο 30′ ο Μολαϊκός προηγήθηκε με τον Άγγελο Χατζισιμιώτη, με τον Μάντζιο να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 85′ σε μια φάση που αρχικά ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι για παράβαση των φιλοξενουμένων. Τελικά ο διαιτητής έδειξε σέντρα και οι δυο ομάδες έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο Μολάων παίρνοντας 1 βαθμό η κάθε μια.

Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα των Μολάων ανέβηκε στους 8 βαθμούς και την Τετάρτη 9/6 αντιμετωπίσει τον Πανγυθεατικό στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

ΜΟΛΑΪΚΟΣ (Κυριάκος Γραμματικάκης) Χάμος, Κουτρολάκης Α., Κουτρολάκης Γ., Κοτσαλής, Κολλιάκος, Ρουμάνης (55′ Ζωταλής), Γιαννόπουλος, Χατζισιμιώτης Α., Δήμας (79′ Χατζισιμιώτης Χρ.), Σωτηρόπουλος (75′ Λεοντογιαννάκης), Διαμαντάκης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Αρναούτης) Κουνάδης, Δημακάκος, Νομικός, Ανδρίκος, Σασχανίδης (85′ Κεραμάς), Τύρπος, Νιτσάκης (67′ Νταουτάι), Μπιταξής, Τσιαβός (57 Μάντζιος), Τσαφταρίδης, Βερνάρδος.