Η αντίπαλος της Σάκκαρη στον μεγάλο ημιτελικό της Πέμπτης

Η Τσέχα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμερικανίδας, Κόρι Γκοφ, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros και είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη την Πέμπτη (10/6).

Η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή ανατροπή στο 1o set, αλλά και μια απίστευτη εμφάνιση στο 2ο, απέκλεισε στον πρώτο, χρονικά, προημιτελικό την 17χρονη, Κόρι Γκοφ, με 7-6 (6), 6-3 και πήρε την πρόκριση σε ημιτελικά Grand Slam για 1η φορά στην καριέρα της. Αυτή είναι, λοιπόν, η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του Roland Garros την Πέμπτη (10/6). Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο “Φιλίπ Σατριέ” λίγο μετά τις 17:00, καθώς προηγείται ο πρώτο ημιτελικός μεταξύ Παβλιουτσένκοβα και Ζίντανσεκ.

Θυμίζουμε ότι η Τσέχα, Νο33 του κόσμου πριν από το Παρίσι, είχε μόλις 3 συμμετοχές σε κυρίως ταμπλό σε Grand Slam (στο απλό), αλλά και δύο κατακτήσεις Major, το 2018 (Roland Garros, Wimbledon) στο διπλό.

Παράλληλα αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη για την 25χρονη, η οποία έχει πλέον ρεκόρ 12-1 τη φετινή χωμάτινη σεζόν, αποδεικνύοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

ΠΗΓΗ sport24.gr