Ένας εκπληκτικός Τζόκοβιτς νίκησε τον βασιλιά του Ρολάν Γκαρός! (βίντεο)

Σε έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων χρόνων, ο συγκλονιστικός Novak Djokovic “εκρθόνισε” τον Rafael Nadal από το Roland Garros και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου περίμενε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Απίστευτο τένις και από τους δυο, με τον Nole να έχει στο τέλος το κάτι παραπάνω γι’ αυτή την πανάξια νίκη.

Ήταν αναμφίβολα ο αγώνας της χρονιάς έως τώρα και σίγουρα ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών.

Novak Djokovic και Rafael Nadal μονομάχησαν για περισσότερο από 4 ώρες στην αρένα του Philippe Chatrier και ο Σέρβος κατάφερε να κάνει για 2η φορά στην καριέρα του το δυσκολότερο challenge του αθλήματος, να κερδίσει δηλαδή τον Rafa στο Roland Garros, με 3-6, 6-3, 7-6 (5), 6-2.

“Εκθρονίζοντας” τον Ισπανό, ο Nole προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros, όπου θα διεκδικήσει το 19ο Grand Slam της καριέρας του, απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά. Επιπλέον, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να γίνει ο μοναδικός τενίστας στην ιστορία της open era που θα έχει κερδίσει από 2 τουλάχιστον σε όλα τα Grand Slams, φτάνοντας σε ακόμα ένα εξωπραγματικό επίτευμγα που κανείς από τους δυο άλλους μεγάλους αντιπάλους του, Nadal και Federer, δεν έχει πετύχει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε την συνέχεια του άρθρου