ΟΝΑ Δήμου Σπάρτης: Συντήρηση γηπέδων

Συνεχίζουμε να συντηρούμε τα ανοιχτά γήπεδα στο Δήμο μας και να τα παραδίδουμε στους πολίτες μας μικρούς και μεγάλους. Έτσι σήμερα είχαμε τη χαρά να τελειώσουμε το ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο στην τοπική κοινότητα του Αγίου Ιωάννη, παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα του Προεδρου του Αθλητικου Οργανισμού Σταύρου Περγαντή του ειδικού συμβούλου Γιάννη Ράλλη και των δημοτικών υπαλλήλων που έφτιαξαν το γήπεδο Νίκο κανελλιδη και Χρήστο Μανιάτη. Στο χώρο του σχολείου έγινε συνάντηση και υποδοχή απο τον Διευθυντή του σχολείου κ. Στρατηγακη , τους δασκάλους καο τους μαθητές οι οποίοι μάλιστα συζήτησαν διάφορα εποικοδομητικά θέματα με την τοπική αρχή.
Δυο ακόμη ανοικτά γήπεδα έχουν ετοιμαστεί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου και έχουν δοθεί στους κατοίκους της περιοχής. Αυτά είναι στην Τοπική κοινότητα Άρνας της Δημοτικής ενότητας Φάριδος και στην Τοπική Κοινότητα Γκοριτσάς της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας και σε συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους θα δείτε και άλλα τέτοια όμορφα καλλωπισμένα γήπεδα.
Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε αθλητικούς χώρους που να προσελκύουν κυρίως τους μικρούς μας φίλους ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και φυσικά να θέλουν να μένουν στο χωριό. Προσπαθούμε οι χώροι αυτοί να δώσουν μια ζωντάνια στις τοπικές κοινότητες. Συνεχίζουμε και ζητάμε τη βοηθειά σας και τις προτάσεις σας. Προσέχετε τον εαυτό σας φοράτε μάσκα και κρατάτε σποστάσεις.