Ο Πανγυθεατικός θα επανέλθει δυνατός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σταύρο Μανιάτη

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού μετά την νίκη της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άγιο Ιερόθεο:
Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά φέτος δεν ήταν η χρονιά μας. Παρά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο με 0-2, η ομάδα μας δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, καθώς ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου έκανε το ακατόρθωτο και κέρδισε με 3-2 την πρωταθλήτρια Κηφισιά.
Πολλά μπράβο στους αθλητές μας. Τα έδωσαν όλα, αλλά ήθελαν και λίγη τύχη παραπάνω!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα τεράστιο μπράβο στον προπονητή μας Σταύρο Μανιάτη.
Σε λίγες μόνο ημέρες κατάφερε να μεταμορφώσει την ομάδα και να φτιάξει ακριβώς τον Πανγυθεατικό που θέλουμε. Μια ομάδα μαχητική που να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο. Μακάρι να ήταν ο προπονητής μας εξ αρχής και να είχε περισσότερες αγωνιστικές στη διάθεσή του, καθώς έτσι θα επιτύγχανε 100% το στόχο της παραμονής.
Η αλήθεια είναι ότι ελπίζουμε ότι δε θα φτάσει μέχρι το τέλος η φετινή αδικία, σύμφωνα με την οποία πολλές ομάδες καταδικάστηκαν αγωνιζόμενες μόνο ένα γύρο και ότι τελικά θα εισακουστούν τα αιτήματα πολλών ομάδων για να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από το φετινό μισό πρωτάθλημα.
Ό,τι και να γίνει όμως, ένα είναι το σίγουρο! Αποτυχία είναι η τελευταία προσπάθεια και εμείς δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε. Ο Πανγυθεατικός θα επανέλθει δυνατός και τα φετινά μας λάθη θα γίνουν ο οδηγός για τη συνέχεια!
Στα εύκολα και στα δύσκολα, θα είμαστε πάντα όλοι εκεί. Για το Γύθειο. Για τον Πανγυθεατικό!!