Νικηφόρα αυλαία για τον Μολαϊκό (βίντεο)

Ο Μολαϊκός επικράτησε 2-1 της Κορωνίδας Κοιλάδας στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων στην αυλαία του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Κορωνίδα προηγήθηκε στο 20΄λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Ι.Κάλα στον Α. Οψιμούλης και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 75΄λεπτό ο Α. Κουτρουλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 84΄λεπτό ο Κότσαλης μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή.

Ο Μολαϊκός ολοκλήρωσε την χρονιά στην 10η θέση – ισόβαθμος με τον 9ο Πανγυθεατικό – του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 14 βαθμούς, 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με 10 γκολ υπέρ και 14 κατά.

Μολαικός: Χάμος, Κολλιάκος, Κότσαλης, Ζώταλης,( 63΄Μουτσάτσος),  Α.Κουτρουλάκης, Γιαννόπουλος, Διαμαντάκης, Δήμας, ( 46΄Κουλούρης), Σωτηρόπουλος, Γ.Κουτρουλάκης, Χατζησιμιώτης .

Κορωνίδα Κοιλάδας: Αλευράς, Α.Καράι, Μπακατσέλος, Ι.Οψιμούλης, Σελλής, Παπαιωάννου, Κοτσοβός, Σαμαράς,Α.Οψιμούλης ( 59΄Α.Κάλα),  Ι.Κάλα, Κ.Μπάζος.

Οφείλουμε να σημειώσουμε την αξιοθαύμαστη απόφαση του Μολαϊκού να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο ελάχιστο περιθώριο των δυο ημέρων που του δόθηκε, μετά από την πολύ καθυστερημένη απόφαση αποχώρησης του Π.Σ. “Η Σπάρτη”.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν οι διοικούντες του Μολαϊκού αν είχαν περισσότερο χρόνο θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει μια ομάδα που θα εξασφάλιζε άνετα την παραμονή της στην Γ΄Εθνική κατηγορία.