Το μήνυμα του Άρη Σκάλας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου μας βρίσκει όλους εξαιρετικά χαρούμενους και υπερήφανους. Ο Άρης μας, η ιστορική ομάδα της πόλης μας, διέγραψε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, τερματίζοντας στην 6η θέση και εξασφαλίζοντας την παραμονή και για την επόμενη περίοδο στις εθνικές κατηγορίες!
Στην πορεία αυτή είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά!
Μας έλεγαν:
«Δεν έχετε την μεγάλη οικονομική δύναμη ενός πανίσχυρου παράγοντα και δεν θα τα καταφέρετε».
Ναι, αλλά έχουμε δίπλα μας μια πόλη που μας στηρίζει, ανθρώπους που δίνουν απ το υστέρημα τους ο,τι μπορούν για να δουν την ιστορική μας ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.
«Δεν έχετε εμπειρία απ την κατηγορία, πριν 4 χρόνια ξεκινήσατε από το Γ τοπικό».
Ναι, αλλά έχουμε πίστη, μια διοίκηση ανθρώπων που δίνουν τα πάντα για την ομάδα και την πόλη τους και μια φανέλα τόσο ιστορική και βαριά όσο λίγες άλλες στην κατηγορία.
«Με την πανδημία και την απαγόρευση φιλάθλων δεν θα έχετε έσοδα και δεν θα τα βγάλετε πέρα».
Τα καταφέραμε όμως γιατί διοίκηση, προπονητές,παίκτες και κόσμος γίναμε «μια γροθιά» και δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας και να εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη μας και το λακωνικό ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους όσους βρίσκονταν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή:
– τους προπονητές της ομάδας, τόσο τους κυρίους Οικονόμου και Καρρά με τους οποίους ξεκινήσαμε, όσο και τους κυρίους Μπένο και Φασουλή, οι οποίοι ανέλαβαν να καθοδηγήσουν την ομάδα τις κρίσιμες τελευταίες αγωνιστικές.
– τους παίκτες μας, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό και αφοσίωση, τιμώντας με το πάθος τους την πράσινη φανέλα…
– τον κόσμο της πόλης μας που στήριξε την προσπάθειά μας με κάθε τρόπο
– τη δημοτική αρχή, που μας στήριξε οικονομικά αλλά και με κάθε άλλο τρόπο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δήμαρχο κ. Βέρδο αλλά και στον Κ. Παναγιώτη Λυμπέρη.
– τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, κ. Στράτη Κατσάπη, για τη διαρκή προσφορά του.
– όλους τους χορηγούς της ομάδας, τους οποίους θα μνημονεύσουμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση τιμώντας τους για την προσφορά τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κεντρικό χορηγό της ομάδας, κ. Δημήτρη Κατέχο.
Υγ1: Λυπούμαστε ειλικρινά για τον υποβιβασμό των συντοπιτών μας, Μολαικού και Πανγυθεατικού. Τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια και τους ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στην κατηγορία.
Υγ2: το ταξίδι συνεχίζεται και ταβάνι δεν υπάρχει στα όνειρά μας…