Μαρτίνης για την ένσταση του Αστέρα Βλαχιώτη: Ας πάνε στο χωριό τους να βρούνε τους κλεφτοκοτάδες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ρόδου, Τόνι Μαρτίνης απάντησε στον Βλαχιώτη με προσωπική του δήλωση, αναφέροντας:

«Φαίνεται πως πιάνονται τώρα με την κατσίκα στον ώμο!

Ας πάνε στο χωριό τους για να βρουνε τους κλεφτοκοταδες…

Επιτέλους αφήστε τη Ρόδο ήσυχη!

Τώρα πήγανε πάλι για μαλλί και θα βγουνε πάλι κουρεμένοι. Ντροπή…

ΥΓ: Η αλήθεια θα λάμψει και από κει και πέρα θα τα πούμε με όλους αυτούς τους κατεργάρηδες…».

Στην Ρόδο τονίζουν σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με αφορμή τις ενστασεις, καθώς οι κάρτες υγείας έχουν ανανεωθεί.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com

Μαρτίνης: «Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση»
Ανακοίνωση, έπειτα από την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων του Α.Σ. Ρόδος, εξέδωσε και ο πρόεδρος Τώνης Μαρτίνης.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας βγήκε δεύτερη επίσημα, με ΒΟΥΛΑ και περιμένουμε την υπογραφή! Όσες πατέντες κι αν σκαρφιστούν ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, είτε από το νησί μας είτε από άλλο νησί της περιφέρειας, είτε η ομάδα που έμαθε να κερδίζει με συμφωνίες κερασιών και εγγράφων, είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση κι ας μην μας προκαλούν άλλο.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους ποδοσφαιριστές μας που είδαν τη Ρόδο για ανέλιξη και πάλεψαν μαζί της ως το τελευταίο λεπτό, ευχαριστώ τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, τον Στέφανο Κρεμέζη, τον Αντώνη Παπατζίκο, τον ακούραστο δικό μας Μιχάλη Χαρίτο, τον φροντιστή Νίκο Καρπαθάκη, τον Βαγγέλη Σωτρίλλη και τον Φανούρη Γκινή για την πορεία, την προσπάθεια και την επιτυχία!
Χαιρόμαστε και ιδιαίτερα χαίρομαι γιατί είναι αυτή, επίσημα η τρίτη συνεχόμενη άνοδος της Ρόδου μας… Τους κακοφαίνεται και πήγανε να μας… κοντύνουν για να σωθεί μια ομάδα λιγοστών οπαδών: Δεν αδικήσαμε κανέναν για να μας φερθούν έτσι. Να ξέρει η Σαντορίνη πως μαζί μας θα παίζει πάντοτε στα ίσια…
Ευχαριστούμε το MITSIS GROUP OF HOTELS για την άψογη συνεργασία και την Joom για την συνοδεία στην προσπάθεια! Οι μεγάλοι τυχεροί χορηγοί μας που μαζί με όλους τους διαφημιζόμενους στο γήπεδο μας, έκαναν τη Ρόδο πρωταγωνίστρια δύναμη.
Τώρα πάμε για άλλα και θέλουμε όλους τους Ροδίτες μαζί μας. Θέλουμε τα παιδιά της Κακιάς Σκάλας να ενώσουν δυνάμεις γιατί το όνειρο κοντεύει… Κλείνοντας, ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας με την υπόσχεση πως όλα θα κλείσουν κατ´ ευχήν…»