Καρυάτιδες Σπάρτης: Aγώνες στα Φιλιατρά. Στασιμότητα στα Διοικητικά

H ακαδημία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Σπάρτης, των Καρυάτιδων, συμμετείχε σε αγώνες που έγιναν στα Φιλιατρά, Μεσσηνίας το Σάββατο και την Κυριακή 26 – 27 Ιουνίου.

Οι αγώνες αφορούσαν τις ηλικίες κ16, κ14, κ12 και τις νεαρές αθλήτριες της ακαδημίας συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας, Νείλος Καρράς.

Η ακαδημία τον Καρυάτιδων αριθμεί το λιγότερο 20 κορίτσια, πράγμα σπάνιο για το γυναικείο ποδόσφαιρο ακόμη και σε πολύ μεγαλύτερες πληθυσμιακά πόλεις από την Σπάρτη.

Η πρώτη ομάδα δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής αλλά έχει το δικαίωμα του χρόνου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Κάτι το οποίο όμως αυτή τη στιγμή μόνο βέβαιο δεν είναι.

Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο, αφού το ενδεχόμενο να μην κατέβει ούτε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την νέα αγωνιστική περίοδο είναι πιθανό.

Βασική και αναγκαία συνθήκη για να συνεχίσει ομαλά η λειτουργία της ομάδας είναι να βρεθούν άτομα που θα ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Για να υπάρχει μέλλον στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Σπάρτης επιβάλλεται η βοήθεια όλων, και ειδικότερα ατόμων που είναι διατεθειμένα να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά θέματα της ομάδας για να μπορέσει να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την επόμενη περίοδο.

Η τωρινή Διοίκηση θα συνεχίσει να βοηθά αλλά είναι αναγκαία η προσθήκη ενεργών ανθρώπων στο Δ.Σ. της ομάδας.

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν στο τέλος του καλοκαιριού και ελπίζουμε μέχρι τότε να υπάρχει ενδιαφέρον.

Θα είναι πολύ κρίμα να υπάρχουν ένας σημαντικός αριθμός αθλητριών που αγαπούν το ποδόσφαιρο και να μην στηριχτεί η προσπάθειά τους.