Ουαλός έκανε έρανο για κορίτσι που δεχόταν bullying από Άγγλους (pics)

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προέβη ένας οπαδός, που έκανε έρανο για ένα μικρό κοριτσάκι που έκλαιγε στην αγκαλιά του πατέρα της, μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας το οποίο στην συνέχεια δέχτηκε bullying από Άγγλους στα social media.

Βαριά πήρε τον αποκλεισμό της Εθνικής Γερμανίας, από την συνέχεια του Euro, μετά την ήττα της από την Αγγλία ένα κοριτσάκι.

Αυτό είχε σαν συνέπεια, μετά το τέλος του αγώνα να βάλει τα κλάματα στην αγκαλιά του μπαμπά της σκηνικό το οποίο «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός. Η ίδια λόγω της ήττας των «πάντσερ» έπεσε θύμα bullying, από τους Άγγλους οπαδούς, οι οποίοι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν με αρνητικό τρόπο, την εικόνα αυτή.

Ο οπαδός της Ουαλίας Τζόελ Χιούγκς ωθούμενος από όλο αυτό έκανε έρανο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα, τα οποία και δώρισε στο μικρό κορίτσι. Στόχος της κίνησης του αυτής ήταν να αποδείξει πως «δεν είναι όλοι φρικτοί στο Ηνωμένο Βασίλειο».  Η  πρωτοβουλία αυτή του Ουαλού οπαδού «αγκαλιάστηκε» από πολλούς, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 24.000 λιρών, από 2.300 άτομα.

«Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιου είδους εκφοβισμό στο διαδίκτυο. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι. Κάτι μικρό. Όχι κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο ή θα άλλαζε το μυαλό εκείνων που έγραψαν άσχημα πράγματα για το κοριτσάκι. Αλλά κάτι παρόλα αυτά. Κι αν αυτό σημαίνει ότι με αυτή την κίνηση που κάναμε, βάλαμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο αυτού του κοριτσιού, τότε η δουλειά έγινε.Εμεινα έκπληκτος όταν είδα τόσους ανθρώπους να προσφέρουν. Θα ήθελα να σκεφτώ ότι οι γονείς του μικρού κοριτσιού θα τα ξοδέψουν για να είναι χαρούμενο το μικρό κοριτσάκι και να ξέρει ότι δεν είναι όλοι φρικτοί από το Ηνωμένο Βασίλειο» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Τζόελ Χιούγκς.

ΠΗΓΗ: sdna.gr