Οι κορασίδες του Σπαρτιατικού προκρίθηκαν στη Β’ φάση του πρωταθλήματος!

Ολοκληρώθηκε η Α φάση του πρωταθλήματος κορασίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με  πρόκριση στην επόμενη φάση για τις κορασίδες.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του τμηματος που παρα τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στα κλειστά γυμναστήρια, παρά το επίπονο πρόγραμμα που χρειάστηκε ακόμα και 3 αγώνες σε 3 μέρες  για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ήταν παρούσες μικρές και μεγάλες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Παρά την αγωνιστική απραξία όλες οι ομάδες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές σε παιχνίδια που είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον με την πρόκριση να εξασφαλίζεται για τις μικρές του Σπαρτιατικού κυριολεκτικά στους 2 τελευταίους αγώνες.

Η αγωνιστική συνέχεια φέρνει τον Σπαρτιατικό αντίπαλο με τον Α.Σ.Π Κόρινθος την ερχόμενη Πέμπτη σε ουδέτερη έδρα ενώ μια μέρα πριν, την προσεχή Τετάρτη σε άλλο ένα συνεχόμενο παιχνίδι οι μικρές συνεχίζουν τις υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα Νεανίδων εντός έδρας με τον Ν.Ο.Καλαματας που διεξάγεται ταυτόχρονα.
Για την Α φάση πήραν συμμετοχή 15 αθλήτριες:
Κανελλίδη, Καπετανέα, Πετράκου, Βλαχοκωσταντη, Ρηγάκου, Πλειώτα Μ, Φουντούκη, Παπασπυριδάκου, Κάκκα, Πλειώτα Β, Πρίφτη, Μελά, Αϊβαλιώτη, Μπουρούνη, Γκούμα.