Original 21: Eλευθέρια, ισότητα, σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν θα αγοράσουμε – πουλήσουμε εισιτήρια διαρκείας.

Την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης να μπαίνουν στα γήπεδα μόνο εμβολιασμένοι, εκφράζει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21: 

Τις αρχές μας τις κρατάμε σταθερές και τις αξίες μας αναλλοίωτες! Μέσα σε αυτές είναι η ελευθέρια, η ισότητα και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνεπώς δικαίωμα του καθενός είναι να εμβολιαστεί ή όχι. Επιλογή του καθενός. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν τι να κάνει για τον απλούστατο και προφανέστατο λόγο ότι δεν είμαστε ειδικοί.

Αναγνωρίζουμε και κατανοούμε απόλυτα ότι πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα, αφού έχει να κάνει με τον κορωνοϊό ,την πανδημία και την δημόσια υγειά. Την υγεία όλων μας!

Η ORIGINAL 21 είναι μια μεγάλη οικογένεια και στις τάξεις μας υπάρχουν αδέρφια μας πλήρως εμβολιασμένα, άνθρωποι αναποφάσιστοι, ακόμα και άλλοι που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Όλοι αυτοί όμως όπως προαναφέραμε είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός αναμεσά μας. Δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να διαχωριστούμε ο ένας από τον άλλον.

Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι η ORIGINAL 21 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

Είναι ενάντια στις αξίες μας και στις αρχές μας να πούμε σε έναν αδερφό μας: “ΟΧΙ δεν μπορείς να πάρεις εισιτήριο να δεις την ΑΕΚΑΡΑ μας”. Η λογική μας πάντα ήταν ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΙΣ. Την λογική των… άλλων και τις ιδέες του στυλ οι μισοί έξω με γιγαντοοθόνες να βλέπουν τον αγώνα και οι άλλοι μισοί μέσα, που αποτελεί μια λογική του εσκεμμένου διαχωρισμού και “παιδιών και αποπαίδων” δεν μπορούμε να την δεχτούμε. ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Η ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!
ΥΓ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ