ΣΦ «Κακιά Σκάλα»: «Αν η Ρόδος βρεθεί μπλεγμένη ψάξτε μέρος να κρυφτείτε» (βίντεο)

Καζάνι που βράζει η Ρόδος με την απόφαση για τις ενστάσεις που έχουν κάνει Σαντορίνη και Αστέρας Βλαχιώτη να αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες με τις πληροφορίες να λένε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις κάρτες υγείας και αναμένεται σκληρή τιμωρία για την ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το 2015 και έχοντας υποστεί ήδη για τρία χρόνια το μαρτύριο του τοπικού, η Ρόδος βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα. Γίνονται όργια και η Ρόδος χάνει την άνοδο την τελευταία αγωνιστική, ενώπιον 3.000 κόσμου.

Το 2018 η Ρόδος βρίσκεται αντιμέτωπη αφενός με ανθρώπους αρπακτικά του συστήματος και αφετέρου με όλο το αθηναϊκό κατεστημένο που τη βάζει στον τοίχο. Τελευταία αγωνιστική καλείται να παίξει για τη ζωή της. Θα φανταζόταν κανείς πως τουλάχιστον από την Ένωση στην οποία ανήκει, η Ρόδος θα τύχαινε μίας έστω υποτυπώδους προστασίας. Αντ’ αυτού ακούσαμε για “απαγόρευση τηλεοπτικής κάλυψης” του αγώνα. Η συνέχεια γνωστή. Γίνονται όργια ξανά, η ομάδα χάνει την κατηγορία ενώπιον 3.000 κόσμου.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Η Ρόδος κατακτά επάξια στους αγωνιστικούς χώρους την άνοδό της και την επιστροφή της στην Β’ Εθνική. Στον απόηχο της ανόδου και χωρίς καν να μπεις στον κόπο να χρησιμοποιήσεις το σωστό έμβλημα της ομάδας, σε βλέπουμε να κομπάζεις για το “μοναδικό επίτευγμα επί των ημερών σου, να εκπροσωπείται η Ένωσή σου από τρεις ομάδες στην Super League 2”. Λίγο αργότερα, οι πράξεις σου δεν φαίνεται να συνάδουν με τα λεγόμενά σου. Και το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα αποδεικνύει περίτρανα τα όσα γράφουμε. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγες μέρες διαφήμιζε την επιτυχία των τριών ομάδων στην Super League 2, αυτή τη στιγμή κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να στερήσει από τη Ρόδο αυτό που δικαιωματικά της ανήκει.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, καλείσαι να πάρεις θέση για τα όσα ακούγονται.
Για μια ακόμα φορά ζητάμε την άμεση απάντησή σου, πριν να είναι αργά. Σε αντίθετη περίπτωση και αν έχεις την ελάχιστη ευθιξία, είσαι υποχρεωμένος να παραιτηθείς.
Για μια ακόμα φορά βλέπουμε τους εχθρούς μας να είναι πιο επικίνδυνοι εντός των τειχών παρά οπουδήποτε αλλού.

Υ.Γ.: Όταν λέμε ότι σε περίπτωση που η ομάδα βρεθεί μπλεγμένη ψάξτε μέρος να κρυφτείτε, το εννοούμε. Οι νομικές διαδικασίες είναι ήδη έτοιμες και απλά περιμένουμε την έκβαση των εξελίξεων, προκειμένου να ενεργοποιηθούν. Η ομάδα είναι η μόνη που δεν φταίει και το ξέρετε καλά. Όσοι φταίνε, να είναι σίγουροι πως θα λογοδοτήσουν και πως θα φροντίσουμε να χάσουν τον ύπνο τους, όπως ακριβώς τον έχουμε χάσει εμείς.

Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ “ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ”»