Νέα ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ρόδου «Κακιά Σκάλα»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο  Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου «Κακιά Σκάλα»

 

«Δεν πείθεις. Δυστυχώς για σένα δεν πείθεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Λόγια γενικά και αόριστα, μισές αλήθειες και ξανά καμιά ουσιαστική απάντηση στα δικά μας ερωτήματα. Θα τα κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένα, μήπως και μπεις στον κόπο να πάρεις θέση.

1) Βγαίνει κάποιος σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας και σε κατηγορεί προσωπικά πως λειτουργείς σαν παράγκα και πως υποσκάπτεις την θέση ομάδας που ανήκει στην Ένωσή σου. Τόσο πολύ δεν σε αγγίζουν αυτές οι δηλώσεις που τις κρίνεις “ανάξιες λόγου” και απάντησης;
2) Για ποιο λόγο δεν βγήκες δημόσια να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και την Ένωσή σου, παρά μόνο όταν στο είπαμε εμείς να το κάνεις; Οποιοδήποτε άνθρωπος στη θέση σου θα προστάτευε τον εαυτό του είτε νομικά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
3) Αλήθεια επέλεξες ως απόδειξη των όσων λες να χρησιμοποιήσεις τα ονόματα δύο δημοσιογράφων; Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ειδικά ο ένας έχει πάμπολλες φορές δείξει το μένος του απέναντι στην ομάδα.

Όχι. Η απάντησή σου δεν χωράει σε ένα υστερόγραφο. Και τα λόγια τα βαρεθήκαμε. Πλέον τις απαντήσεις όλων σας θα τις μετράμε με πράξεις. Κάνε τα λόγια σου πράξη και άσε το κρυφτούλι σε εμάς, γιατί θα πρέπει να γνωρίζεις πως το κρυφτούλι τελειώνει με φτύσιμο.