Όταν το isports.gr έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Αστέρα Βλαχιώτη (βίντεο)

Το αθλητικό site της Λακωνίας από τις 3 Απριλίου είχε χτυπήσει το καμπανάκι στη διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη για τον «πόλεμο» που θα δεχτεί η ομάδα. Ένας πόλεμος που αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο από τις συνεχόμενες ανακοινώσεις της ομάδας της Ρόδου κατά του Αστέρα Βλαχιώτη καθώς και τα πολλά εχθρικά άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε site.  

Κάτι το οποίο είχε φανεί από την κάκιστη – πολύ ευγενικός χαρακτηρισμός – διαιτησία του Τσουκαλά στον εντός έδρας αγώνα του Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με την Ρόδο.

Το isports.gr ήταν το μοναδικό που είχε δημοσιεύσει το βίντεο με την συγκεκριμένη φάση την στιγμή που το σύνολο των αθλητικών site είχαν βγάλει αδικημένη την ομάδα της Ρόδου, κάνοντας το μαύρο, άσπρο!  Ένας πόλεμος που συνεχίστηκε και με άλλα άρθρα τις τελευταίες αγωνιστικής του πρωταθλήματος κατά της ομάδας της Λακωνίας

Δυστυχώς οι δυο βαθμοί που χάθηκαν στο συγκεκριμένο αγώνα από την ακυρωθέν γκολάρα του Νικολάου – το οποίο όπως θα δείτε στο βίντεο είναι κανονικότατο – στοίχισαν στην ομάδα της Λακωνίας την παραμονή στη κατηγορία.  Φυσικά απομένει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις κάρτες υγείας της Ρόδου η οποία ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Θυμηθείτε το άρθρο του isports.gr:

Ευτυχώς όλη η Ελλάδα παρακολούθησε μέσω της ΕΡΤ 3 τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Football League μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και της Ρόδου.

Τελικό σκορ 0-0 με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης δυστυχώς – αντί για τους ποδοσφαιριστές – τον διαιτητή Τσουκαλά του συνδέσμου Αθηνών.

Και οι δυο ομάδες έχουν παράπονα από την διαιτησία με τους γηπεδούχους του Αστέρα Βλαχιώτη δικαίως να διαμαρτύρονται για την φάση του 58ου λεπτού όπου ο διαιτητής ακύρωσε γκολ σε κεφαλιά του Νικολάου – στο χρονικό σημείο 1.04.20 του βίντεο.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Νικολάου του Αστέρα Βλαχιώτη πηδά για κεφαλιά σημειώνει το γκολ χωρίς να ακουμπά κάποιον ποδοσφαιριστή της Ρόδου.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Aθηνών), Βοηθοί: Αθανασοοπούλου (Μεσσηνίας), Χριστοδούλου (Μεσσηνίας). 4ος διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών). Παρατηρητής: Κύριου (Αρκαδίας).

Αστέρας Βλαχιώτη (Παναγιώτης Αποστολάκος): Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης (46′ Κουρτέσης), Κορνέζος, Μάγκας, Πρίκας, Νικολάου, Μπρακαμπόντε (87′ Παλιάτσος), Παπούλης (46′ Σκεντεράϊ), Βερνάρδος (70′ Πατσαρούχας), Καλλέργης (78′ Ασημάκης), Μάρτσεβ.

Παϊτέρης, Πατσαρούχας, Κουρτέσης, Σκεντεράϊ, Καρβούνης, Τουλίκας, Τουλοβασίλης, Ασημάκης, Παλιάτσος.

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, 18 Νικολόπουλος (75′ Πεχλιβανόπουλος), 23 Καψάλης, 5 Χύσι Κέβι (75′ Ριτάκο), 28 Καραγιώργης, 6 Μπαξεβάνος, 44 Σερέντιουκ (56′ Αρναρέλλης), 11 Μαρτσάκης (Βουργουντζής), 13 Δελαπόρτας, 7 Τσίπρας, 21 Μακρής (61′ Γιονδής).

Αθανασόπουλος, Ριτάκο, Βουργουτζής, Σουλάϊ, Αρναρέλλης, Μακρυδημήτρης, Πεχλιβανόπουλος, Γιόνδης,