Εξαιρετική κίνηση Αστέρας Τρίπολης: Η δεύτερη εμφάνιση είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου!

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας. Αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου είναι η εκτός έδρας εμφάνιση των Αρκάδων για τη σεζόν 2021-2022.

Είναι χρώματος λευκού που συμβολίζει την ελπίδα, με κίτρινη κορδέλα σύμβολο κατά της μάχης του παιδικού καρκίνου αποτυπωμένη πάνω της. Παράλληλα, υπάρχει το μήνυμα “Στηρίζουμε την μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου. ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

“Σε χρώμα λευκό, που συμβολίζει την ελπίδα, με την κίτρινη κορδέλα σύμβολο κατά της μάχης του παιδικού καρκίνου αποτυπωμένη πάνω της, η νέα φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ στέλνει το μήνυμα που αναγράφεται στη ραφή της: Στηρίζουμε την μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου. ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα μας, σχεδιάσαμε μία φανέλα η οποία στη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου σε ολόκληρη τη διαδρομή του, στηρίζοντας παράλληλα το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “ΛΑΜΨΗ” και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών παιδιών με καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”.

Επιπλέον τα ανάγλυφα αστέρια που αποτυπώνονται πάνω στη φετινή εκτός έδρας φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ, συμβολίζουν την υπογραφή όλων των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΘΕΙ!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Κενές (Αντιπρόεδρος & Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ): “Με βαθιά ευθύνη και ξεχωριστά συναισθήματα παρουσιάζουμε σήμερα την εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αφιερώνουμε τη φετινή φανέλα της ομάδας μας στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, στηρίζοντας παράλληλα το έργο των συλλόγων Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, “ΛΑΜΨΗ” και “ΦΛΟΓΑ”. Το μήνυμα που στέλνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι γεμάτο δύναμη και ελπίδα: Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί.

Στη φανέλα μας αποτυπώνεται το σύμβολο αυτής της τόσο σπουδαίας μάχης και όπου κι αν αγωνιζόμαστε τη νέα σεζόν θα “ακούγεται” αυτό που αναγράφεται και στη ραφή: “Στηρίζουμε τη μάχη κατά του Παιδικού Καρκίνου. ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

Στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο σύλλογός μας, ολόκληρος ο οργανισμός τον οποίο εκπροσωπούμε, συμμετέχει σε έναν αγώνα που πρέπει να έχει μόνο συμπαίκτες. Όλοι μαζί μπορούμε να τον κερδίσουμε”.

Δημήτρης Σανδάλης (Πρόεδρος ΛΑΜΨΗΣ): “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την απόφαση τους να στηρίξουν το έργο του συλλόγου μας, αφιερώνοντας την φανέλα της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Πρωτίστως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Μποροβήλο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Κενέ για αυτή τη σπουδαία κίνηση, αλλά και όλους όσους στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία με κάθε τρόπο.

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος, από το 1987, στέκεται ακοίμητος φρουρός στο πλευρό των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και φροντίζει τόσο για την καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική περίθαλψη των πασχόντων παιδιών όσο και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον παιδικό καρκίνο.

Κάθε πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ενίσχυση του έργου που επιτελεί η «Λάμψη», συμβάλλει σημαντικά στο να είμαστε πάντα στις επάλξεις, για να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει. Έτσι και τώρα, η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επιδεικνύει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας. Μαζί, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που προσδοκούμε να ‘ναι αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο. Ένα αύριο κατά το οποίο ο παιδικός καρκίνος θα αποτελεί μια απλή νόσο”.

Μαρία Τρυφωνίδη (Πρόεδρος ΦΛΟΓΑΣ): “Η Φλόγα, είναι Πανελλήνιος Σύλλογος Γονιών παιδιών με καρκίνο, ιδρύθηκε το 1982 και εκπροσωπεί χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα με βασικό και μοναδικό στόχο την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών γονιών, έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και γενικότερα για την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Ο καρκίνος στα παιδιά δεν είναι ανίατος, μεταδοτικός, δεν είναι επάρατος. Είναι μία σοβαρή, απειλητική για τη ζωή νόσος, που όμως με κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία μπορεί να ιαθεί.

Ευχαριστούμε τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε ανοικτά στο ευρύτερο κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν”.