Από την Σπάρτη στον Ολυμπιακό!!!

Ο Νίκος Καινούργιος που αγωνίστηκε μια χρονιά με την Σπάρτη στη Football League βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο αριστερό μπακ Νίκο Καινούργιο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στην οποία και αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία, έχοντας μετακομίσει εκεί απ’ ευθείας από την Σπάρτη.

Βασικό μεταγραφικό ζητούμενο η αναζήτηση αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, με το όνομα του Μπαμπά Ραχμάν να φιγουράρει πλέον στην κορυφή των προτιμήσεων του Πέδρο Μαρτίνς, όπως αποκάλυψε σε κυριακάτικό του ρεπορτάζ το SPORT24.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σταματάνε και οι επενδυτικές κινήσεις των “ερυθρόλευκων”, ακόμη και στη συγκεκριμένη θέση. Τέτοια θεωρείται ο Νίκος Καινούργιος, ο 23χρονος αριστερός μπακ, με τον οποίο έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Καινούργιος προκάλεσε εντύπωση όταν πριν δύο χρόνια, μετακόμισε από την Σπάρτη και απ’ ευθείας τη Football League στο Βέλγιο και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ομάδα 1ης κατηγορίας εκεί.

Προφανές άλμα αγωνιστικό, το οποίο όμως τον βρήκε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που αυτό προκάλεσε, ειδικά στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν, στην οποία και συνολικά πραγματοποίησες συνολικά 15 συμμετοχές.

Το συμβόλαιο με το βελγικό club ολοκληρώθηκε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τον “καπαρώσει” σε μια κίνηση με προφανή ορίζοντα το (άμεσο) μέλλον.

Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι το στάτους του Καινούργιου, αν δηλαδή μείνει στον Ολυμπιακό ή αν προτιμηθεί να δοθεί δανεικός προκειμένου να συνεχίσει την ανελικτική πορεία της τελευταίας διετίας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr