Σάκκαρη: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της 26χρονης τενίστριας!

Η Μαρία Σάκκαρη είχε τα γενέθλια της την Κυριακή (25/7) και τα μέλη της ελληνικής αποστολής της ετοίμασαν ένα πάρτι-έκπληξη στο αρχηγείο της αποστολής.

Τα γενέθλια της έχει η Μαρία Σάκκαρη την Κυριακή 25/7 (έγινε 26 ετών) και στο Ολυμπιακό χωριό έγινε ένα πάρτι-έκπληξη για την Ελληνίδα τενίστρια που μετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Με πρωτοβουλία του αρχηγού της ελληνικής αποστολής Μιχάλη Φυσεντζίδη και του υπαρχηγού Ιάκωβου Φιλιππούση ετοιμάστηκε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων χωρίς να το γνωρίζει η ίδια. Βρέθηκε η τούρτα και τα απαραίτητα κεράκια και εκλήθη η πρωταθλήτρια του τένις στο αρχηγείο για ένα “σημαντικό θέμα”.

Όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, παρουσία της Ολυμπιονίκη Αννας Κορακάκη με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο ολυμπιακό χωριό. Όλοι της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες, ενώ τις ευχές του έδωσε και σε ζωντανή σύνδεση ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Σάκκαρη, αφού τους ευχαρίστησε όλους, είπε: “Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα…”.

ΠΗΓΗ: sport24.gr