Α.Γ.Ο. Σπάρτης Άλμπατρος: Τα δύο πρώτα μετάλλια στην ιστορία του Συλλόγου! Συγχαρητήρια στους αθλητές. Ευχαριστήριο στον ΟΝΑ Δήμου Σπάρτης.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΤΙΣ 26/6/2021 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΚΩΤΣΙΝΑΣ Α, ΤΣΑΜΠΑΣ Κ, ΤΣΑΜΠΑΣ Η, ΠΕΤΡΟΠΑΥΛΗΣ Σ, ΒΑΔΑΣΗΣ Κ, ΛΑΜΠΡΟΥ Δ, ΚΑΡΓΑΚΟΥ Ε, ΜΠΑΓΙΩΚΟΥ Α, ΚΩΤΣΙΝΑ Μ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΠΑΝ/ΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

ΣΤΙΣ 24/7/2021 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΓΑΘΙΑ ΠΕΤΡΑ, ΣΓΟΥΡΔΑ ΠΑΝ/ΤΑ, ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΔΩΡΑ, ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ,ΒΑΔΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΣΑΚΗ ΟΛΓΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 50Μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 100Μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΖΑΡΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.