Σε τρομερή βραδιά ο Τσιτσιπάς πήρε εκδίκηση από τον Τιαφόε και προκρίθηκε εύκολα στον τρίτο γύρο! (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Φράνσις Τιαφόε, πήρε άτυπη εκδίκηση από τον Αμερικανό για τον αποκλεισμό του από το Wimbledon και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται γιαπωνέζικο. Αυτό θα μπορούσε να πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Φράνσις Τιαφόε μετά το παιχνίδι τους στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Ο Στεφ ήταν σε τρομερή βραδιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, επικράτησε 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Σε αντίθεση με την τελευταία τους συνάντηση στο Wimbledon ο Τσιτσιπά ήταν από την αρχή κυριαρχικός, πίεσε τον αντίπαλό του και έφτασε στην νίκη.

Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης του Στεφ ήταν το γεγονός ότι στο πρώτο service game του έσβησε το break point του αντιπάλο του και στη συνέχεια έκανε εκείνος το break για να προηγηθεί με 2-0. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς απλά κράτησε το σερβίς του και έφτασε εύκολα στο 1-0 με 6-3.

Στο δεύτερο σετ το break ήρθε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο πέμπτο game και από εκεί και πέρα ο Τσιτσιπάς διαχειρίστηκε άριστα το υπόλοιπο του αγώνα τον οποίο έκλεισε με 6-3, 6-4.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του από την αναμέτρηση του Ουμπέρ και του Κετσμάνοβιτς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα βίντεο