Πετρούνιας: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου»

Συγκίνησε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο «μίδας» των κρίκων με 15.200 βαθμούς πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Μετά το τέλος της απονομής ο Λευτέρης Πετρούνιας σημείωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου. Αισθάνομαι γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός. Ήταν ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείρισή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είμαι γεμάτος και ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης μετά από όσα έχω περάσει. Μου μένει όμως μία γλυκόπικρη γεύση γιατί μου αρέσει να κερδίζω. Να είστε σίγουροι ότι θα ξανακερδίσω. 

Αυτό το μετάλλιο σημαίνει δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να με πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα».

Για το τι θα έλεγε στη μητέρα του: «Μαμά τα κατάφερα!» 

Για το ποιους ευχαριστεί: «Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Βασιλική Μιλλούση που είναι δίπλα μου και την ομάδα μου, τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό, τον προπονητή μου, Δημήτρη Ράφτη και την φυσιοθεραπεύτριά μου Ιβάνα Τζούριτς. Θα τα πούμε στο Παρίσι με την πρώτη θέση!»

ΠΗΓΗ: sdna.gr