Τεντόγλου: Ήμουν τυχερός και άτυχος. (βίντεο)

Χαλαρός -ως συνήθως- και δίνοντας ακόμη ένα ρεσιτάλ ειλικρίνειας, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως στάθηκε τυχερός, καθώς ο Ετσεβαρία βρισκόταν σε καλύτερη μέρα, ενώ… ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο μήκος των ανδρών στο Τόκιο τόνισε πως έκανε «πέντε άλματα χάλια», μέχρι να έρθει το εξαιρετικό 6ο, που του έδωσε και την πρωτιά, ενώ σημείωσε πως… αισθάνεται κάπως για το γεγονός ότι νίκησε, αφού «ο Κουβανός ήταν καλύτερος σήμερα»!

«Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα, δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός.

Απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι. Στις προηγούμενες προσπάθειες προσπαθούσα μάλλον πολύ, σκεφτόμουν περίεργα, δεν μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ, έκανα ένα αλματάκι και έγινε», είπε αρχικά ο 23χρονος, για να προσθέσει αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με τον Γκρεγκ Ράδερφορντ: «Μου είπε πολλά μπράβο, ότι ήταν καταπληκτικό άλμα και χειροκροτούσε για μένα».

Για να καταλήξει, σχετικά με την ώρα της απονομής: «Το απόγευμα είναι; Τι ώρα;», μαθαίνοντας πως είναι στις 7 το απόγευμα (1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας), ενώ όταν ρωτήθηκε τι νιώθει αυτήν τη στιγμή, απάντησε: «Δεν νιώθω τίποτα αυτήν τη στιγμή».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr