Η πιο ακριβή πώληση από Ιταλική ομάδα και η σημαντικότερη μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ο Ρομέλου Λουκάκου φέρεται να απάντησε θετικά στο συμβόλαιο που του προσφέρει η Τσέλσι κι έτσι το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της Ίντερ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί τότε θα είναι η ακριβότερη πώληση ιταλικής ομάδας, μετά τον Πογκμπά.

Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου το τελευταίο διάστημα, καθώς η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να κάνει την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού και να τον κάνει δικό της. Για να το πετύχει αυτό είναι διατεθειμένη να ανέβει στα 130 εκατομμύρια ευρώ, προσφέροντας μάλιστα και τον Μάρκος Αλόνσο, μετά την πρώτη πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ που απορρίφθηκε από την Ίντερ.

Ο 28χρονος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στα γήπεδα της Premier League γι’ αυτό και σύμφωνα με την «Telegraph» έχει πει ήδη το «ναι» στην πρόταση της Τσέλσι και στο πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 16 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ετσι το μόνο που απομένει είναι η Ίντερ να δώσει τη συγκατάθεσή της για να προχωρήσει η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αν κι εφόσον το «deal» ολοκληρωθεί τότε θα μιλάμε για την ακριβότερη πώληση ιταλικής ομάδας, αφού θα ξεπεράσει τα 105 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το 2016 η Γιουνάιτεντ στην Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr