Σάλος στη Σκωτία με τον Σκωτσέζο διαιτητή Μάντεν – οπαδό της Ρέιντζερς – να «διαλέγει» την Λουντογκόρετς αδικώντας τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις αντιδράσεις στην…Σκωτία για το διαιτητικό ρεζιλίκι της UEFA και του διαιτητή της χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Περίγελος έχουν γίνει η UEFA κι ο Σκωτσέζος διαιτητής Bobby MADDEN μέσα από τα social media στην Σκωτία!

• Πάρα πολλοί οπαδοί της Σέλτικ έχουν ξεσπαθώσει, γράφοντας ότι ο έμπειρος διεθνής ρέφερι είναι οπαδός της Ρέιντζερς και εκφράζοντας από απορία έως ειρωνεία για το πώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε σε προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάντεν, την στιγμή που ο επόμενος αντίπαλος του ζευγαριού Ολυμπιακού-Λούντογκορετς θα έπεφτε πιθανότατα με τη Ρέιντζερς.

Βλέπουμε ότι ακόμη και οπαδοί της Ρέϊντζερς παραδέχονται ότι ο Μάντεν είναι ο αγαπημένος τους διαιτητής, χαρακτηρίζοντας τον «αδελφό»! Βλέπετε, πέρυσι ο Μάντεν ήταν διαιτητής δύο κλάσικο μεταξύ Σέλτικ και Ρέίντζερς, με νικήτρια τη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ να φωνάζει για τη διαιτησία του, ενώ γενικά όποτε σφυρίζει τη Ρέιντζερς κατά στανική σύμπτωση αυτή ευνοείται και κερδίζει.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα όσα έχουν αναρτήσει οι Σκωτσέζοι