Βολικάκης: «Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την ποδηλασία» (βίντεο)

Στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την προσπάθειά του στο όμνιουμ εμφανίστηκε ο Χρήστος Βολικάκης, τονίζοντας πως θα σκεφτεί αν θα πρέπει να συνεχίσει την ποδηλασία.

Φανερά απογοητευμένος με την προσπάθειά του και το γεγονός πως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του όμνιουμ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Βολικάκης.

Ο 34χρονος Έλληνας πρωταθλητής ζήτησε συγγνώμη από όσους απογοήτευσε, ενώ ανέφερε πως θέλει να ηρεμίσει και να σκεφτεί για το αν θα πρέπει να συνεχίσει από εδώ και πέρα την ποδηλασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Βολικάκη:

«Δεν ξέρω τι να πω. Μόνο απογοήτευση νιώθω. Μία συγνώμη σε όσους με στήριξαν και σε αυτούς που με είδαν. Αυτό είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος. Από ένα σημείο απλά προσπαθούσα να τερματίσω. Δε με αντιπροσωπεύει αυτό. Δεν μπορούσα να χειριστώ τον αγώνα. Όταν ξεκίνησα αυτό το αγώνισμα ήταν έξι αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Η μορφή που είναι σήμερα δε με συνέφερε καθόλου. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπόρεσα να δώσω κάτι άλλο. Δεν είχα ένταση. Δεν είχα να δώσω κάτι άλλο.

Κάνουμε μία προσπάθεια με τον προπονητή και την ομάδα μου. Δεν μπόρεσα να τους κάνω να χαρούν σε τουλάχιστον ένα αγώνισμα. Θέλω να ηρεμήσω και να σκεφτώ αν θα πρέπει να συνεχίσω την ποδηλασία ή να σταματήσω. Είναι η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς και η πρώτη σε αυτό το αγώνισμα. Ήρθα για να διεκδικήσω κάποια πράγματα και δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο