Ποιος Μέσι; Το νέο νούμερο «10» της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Τζακ Γκρίλις!

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τέλος στην σχέση του με την Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωνε την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα έναντι 100 εκατομμυρίων λιρών!

Την ώρα που όλος ο πλανήτης ασχολείται με το αντίο του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε την ώρα να ανακοινώσει την πιο ακριβή μεταγραφή στο νησί, που έσπασε το ρεκόρ των 89,3 εκατομμυρίων λιρών που κόστισε το 2016 ο Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζακ Γκρίλις έγινε ο πρώτος παίκτης που σπάει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων λιρών, όμως το ρεκόρ του μπορεί και να μην κρατήσει πολύ, αφού οι πολίτες ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν!

Ο Άγγλος εξτρέμ υπέγραψε ένα εξωφρενικό εξαετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές που ξεπερνούν τις 200.000 λίρες, πήρε το 10 που φορούσε επί σειρά ετών ο Κουν Αγκουέρο και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη στην Premier League και ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που λογικά δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι…

ΠΗΓΗ: sdna.gr